Ce dramă pentru un cuplu din showbizul românesc. De ce nu pot avea copii

Ce dramă pentru un cuplu din showbizul românesc. De ce nu pot avea copii
Două vedete nu pot avea copii: drama prin care trece cuplul

Un cuplu cunoscut publicului larg trece printr-o dramă. Cei doi tineri nu pot avea copii, lucru care îi macină teribil. Despre cine este vorba și ce au făcut aceștia pentru a putea avea o familie în cele din urmă?

Un cuplu celebru nu poate avea copii: drama prin care trec tinerii îndrăgostiți

Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Din acest motiv cei doi se bucură de o emisiune care arată exact cum este viața lor de artiști, dar și cea de dincolo de camerele de filmare.

Din perspectiva unora povestea lor pare una perfectă, dar nu este deloc așa. Cei doi vor să-și întemeieze o familie, dar au probleme medicale ce le dau mari bătăi de cap. Cântăreții au apelat deja la un specialist pentru a-i ajuta să conceapă un copil.

Blondina i-a mărturisit întâi de toate medicului că partenerul ei are diabet de la vârsta de 15 ani, ulterior Armin a confirmat cele spune de fată. Tânărul consideră că ar trebui să aibă un regim alimentar mai strict pentru a putea să devină tată în viitorul apropiat. De asemenea, el i-a mărturisit doctorului și de ce nu respectă un meniu impus de condiția sa.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil”

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema.’, a mărturisit Claudia Puican.

,,La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat.’, a declarat Armin Nicoară. ,,Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc.’, a mai spus Claudia.

Solista se teme că în cazul unei sarcini copilul va fi cel care va avea de suferit. Aceasta este plină de emoție și își dorește nespuns să devină mamă și ca viitorul bebeluș să se nască sănătos. Din această cauză cântăreața a fost cuprinsă de emoții și a început să plângă în timpul conversației cu specialistul.

Cel din urmă i-a asigurat pe îndrăgostiți că se va găsi o soluție pentru situația lor și că nu trebuie să-și mai facă griji. ,,Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare.’, a spus spre final Claudia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI