Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat

Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare

Drama lui Carmen Iohannis: tatăl primei doamne a trăit o viață fără un plămân, iar de soacra șefului de stat au grijă astăzi două femei.

Carmen Iohannis, drama vieții sale. Momente tulburătoare pentru soția președintelui

Carmen Iohannis, născută Lăzurcă, este descendenta unei familii române unite (greco-catolice) din localitatea Sântu, un sat din apropierea orașului Reghin, din județul Mureș. În casa părintească a primei doamne stau astăzi rudele sale, care au doar cuvinte de laudă la adresa familiei Iohannis. Înainte să se mute la Sibiu, părinții lui Carmen Iohannis, Ioan (1914 – 2010) și Georgeta Lăzurcă, au lăsat moștenire Doinei Lăzurcă, rudă prin alianță, casa de la numărul 97.

  • Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză.
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Părinții lui Carmen Iohannis, în tinerețe, la nuntă. Foto: Wowbiz.ro

„Tatal lui Carmen, unchiu’ Ion, cum ii spuneam noi, a fost blanar, om tare asezat si bogat, muncea de dimineata pana seara. A avut un necaz mare de la meserie, ca s-a imbolnavit rau de la tratarea pieilor si au fost nevoiti sa-i scoata un plaman, dar a trait apoi pana la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea si noua ca a jucat fotbal in tinerete, era fruntea satului pe teren”, declara Doian pentru Wowbiz.ro.

Soacra i-a spus lui Klaus Iohannis de când era primar că va ajunge ”om mare”

Despre Georgeta, mama primei doamne a țării, Doina mărturisește că a fost printre puținii care i-au spus lui Klaus, pe când acesta era primar, că va ajunge ”om mare”.

„Matusa a crezut mereu in el, ii spunea ca va ajunge departe… Acum e la Sibiu, are grija Carmen de ea, e si bolnava, deh, ca la batranete. Carmen a angajat doua femei care stau mereu cu ea, sa nu-i lipseasca nimic, sa se ingrijeasca de ea”, a mai spus femeia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI