Soția lui Klaus Iohannis, decizie neașteptată. Câți bani câștigă Carmen Iohannis în 2020

Soția lui Klaus Iohannis, decizie neașteptată. Câți bani câștigă Carmen Iohannis în 2020

Carmen Iohannis este una dintre cele mai apreciate doamne ale țării, de după Revoluție. În ciuda statutului pe care îl are, aceasta este profesoară de limba engleză și nu a ales să plece de la catedră. Află ce salariu câștigă.

Câți bani câștigă Carmen Iohannis ca profesoară de limba engleză

Chiar dacă are un statut important în țară, Carmen Iohannis a decis să rămână în continuare profesoară în Sibiu, dar iată ce salariu câștigă Prima Doamnă.

Cu toate că are o poziție care îi aduce multe sume în buzunar și pe carduri, nu a asta a fost important pentru Carmen Iohannis, soția lui Klaus Iohannis, președintele României. Aceasta a decis să nu renunțe la postul de profesioară de engleză la Sibiu atunci când a aflat că soțul ei urmează să devină șef de stat. Cu toate că inițial a decis să-și ducă la capăt seria la care era dirigintă, Carmen nu a putut să renunțe să predea.

Astfel, începând cu anul 2018, Prima Doamnă a țării a luat o clasă de la 0, și anume, a devenit diriginta clasei a IX-a, dar lucrează pe un salariu destul de mic comparativ cu al soțului ei care este președinte de țară. Aceasta câștigă lunar 2800 de lei, conform declarației de avere a Președintelui.

L-a cunoscut pe Klaus Iohannis când avea 22 de ani

Carmen Iohannis este soția președintelui, Klaus Iohannis. L-a cunoscut la vârsta de 22 de ani pe cel care avea să îi devină soț. Înainte să devină Prima Doamnă a țării, Carmen Iohannis a lucrat ca profesoară la Agnita și Sibiu, alături de soțul ei, care a fost profesor de fizică și inspector școlar. Apoi, în anul 2000, acesta a devenit primar al orașului Sibiu, funcție pe care a avut-o vreme de trei mandate, până în anul 2012. Menționăm că de fiecare dată a candidat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI