24 apr. 2022 | 14:26

Ce dorință ascunde numărul sufletului tău. Cum îl afli te învață Mihai Voropchievici: „Destul de simplu”

Diverse
Ce dorință ascunde numărul sufletului tău. Cum îl afli te învață Mihai Voropchievici: „Destul de simplu”
Cum afli numărul sufletului tău, de fapt

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a fost prezent în cadrul unei emisiuni TV. Acolo, înainte de Paște, a dezvăluit ce dorință ascunde numărul sufletului tău. În plus, tot el te învață cum să îl afli, dacă ești pasionat să cunoști mai multe despre tine.

Ce este numărul sufletului, de fapt

Conform numerologului specialist, este vorba de dorința ascunsă, secretă sau chiar intimă a fiecărui suflet. Din păcate, nu toată lumea știe care este sau cum să o afle. În ajutor le sare deja celebrul Mihai Voropchievici, care știe mai multe despre numerologie și astre.

Acesta susține că fiecare suflet are un lucru ascuns pe care și-l dorește cu ardoare. La unul este vorba de bani, la altul de putere și tot așa. Cifra sufletului se află cu ajutorul numerelor de la 1 la 9, conform antena3.ro.

Cum calculezi numărul sufletului

Mihai Voropchievici susține că acest lucru se face foarte ușor. Se ia tot numele complet, inclusiv toate prenumele pe care poate nu le folosiți des, și se selectează doar vocalele. Adică „a, e, i, o, u”. Vocalele „ă” și „î” sunt „a” și „i”, adică au aceeași valoare.

  • „A” este 1, „e” este 5, „i” este 9, „o” este 6, iar „u” este 3.

„Pentru a este 1, e este 5, i este 9, o este 6, iar u este 3. Nu cred că sunt greu de reţinut. V-am învăţat să scrieţi cifre de la 1 la 9 şi să puneţi fiecare literă sub cifră. Când aţi ajuns la 9 şi o reluaţi şi scrieţi sub următoarea şi atunci veţi găsi foarte uşor valoare vocalelor.

Extragem vocalele din numele întreg. Dacă aveţi trei nume, pe toate le puneţi pentru că toate reprezintă persoana ta. Le luăm valorile şi le adunăm până ajungem la o singură cifră”, susține sursa sus menționată.

Cifra sufletului 1

Dorința este de a fi primul în toate ariile vieții, de a ieși în față. Oamenii aceștia își doresc să strălucească și caută mereu posturi de conducere. Vor căuta mereu lumina reflectoarelor. Sunt oameni hotărâți și ambițioși, obțin ceea ce își doresc.

Cifra sufletului 2

Dorința este de a sta în umbră, de a nu fi centrul atenției. Sufletul este liniștit, calm, poate părea și molatic. Va căuta mereu să i se dea și vrea mereu dreptate. Spune adevărul și caută mereu confirmarea celor din jur. Sunt strategii care stau în spatele celor cu cifra 1. Sfătuiesc în taină și ei sunt cei care fac lucrurile să meargă, de fapt. Au multe idei, dar lucrează mai bine în echipă, nu singuri. Sunt potriviți pe postul de consilieri.

Cifra sufletului 3

Sunt oameni veseli, isteți, inteligenți și guralivi. Sunt foarte buni comunicatori. Au un gram de frivolitate pe care vor să o pună mereu în evidență. Au o personalitate bahică și trebuie să se controleze mereu în exprimări. Rănesc ușor inimile oamenilor și îi manipulează des. Ocupația lor e în domeniile artistice.

Cifra sufletului 4

Sufletul dorește stabilitate emoțională și financiară. Este sobru, complicat și alambicat. Face greu declaratii de dragoste. Este un suflet ce conține toate cele 4 anotimpuri, motiv pentru care trece ușor de la un sentiment la altul. Îi este frică să își asume riscuri, dar este loial. Își dorește stabilitate, muncă și bani. Sufletele cu numărul 4 sunt prieteni pe viață.

Cifra sufletului 5

Oameni intempestivi, explozivi, plini de viaţă, voie bună, veseli. Vrea libertate mereu și minte de îngheață apele. Când simte că este îngrădit, caută mereu să se elibereze. Sufletele acestea sunt talentate, creative. Sunt bune la negoț și te fac să crezi orice. Găsesc soluții pentru situațiile în care se află și pot evada din orice relație. Au nevoie de un suflet care le poate înțelege nevoia de libertate.

Cifra sufletului 6

Sufletul este iubior, înțelegător, empatic. Sunt un ajutor de nădejde. Nu vor accepta niciodată nedreptatea. Tot timpul cercetează pentru a afla adevărul. Se transformă în lideri pentru că au aceste calități. Orice acțiune începută este dusă la bun sfârșit.

Cifra sufletului 7

Sufletul este asemănător cu cel de la 5, adică iubește mult libertatea. Sunt introvertiţi, circumspecţi în a alege. Nu acceptă pe oricine, place cu greu un om. Are o inteligență ieșită din comun, dar și o intuiție fantastică. De cele mai multe ori au o bunătate excesivă, 7 fiind cifra lui Dumnezeu. Ajută și când nu i se cere ajutorul. Se înțeleg de minune cu sufletele care au cifra 4.

Cifra sufletului 8

Sufletele iubesc succesul, caută bani, poziție socială și valori materiale. Cât mai multe case, mașini, terenuri. Vor să ajungă pe cele mai înalte culmi. Își programează viața pentru a îndeplini toate targeturile setate. Sunt puțin egoiști, mai uită să își iubească familia pe care o pot neglija în căutarea banilor. Iubesc să fie măguliți, lăudați, cad în capcana lingușitorilor.

Cifra sufletului 9

Sufletul este cu picioarele pe pământ, dar cu capul în nori. Sunt visători, spiritualitatea și adevătul necunoscut sunt o prioritate pentru ei. Trăiesc mereu în prezent și au o intuiție extraordinară. Este un aventurier, ca cifra 8. Crede că toată lumea e cinstită ca el, motiv pentru care face alegeri proaste. Cei care au 9 în viața lor vor avea parte si de năzdrăvănii.

Află și care este semnul din palmă care arată că eşti protejat de Divinitate, dezvăluit tot de Mihai Voropchievici.

PlaySport
Iubita lui Pescobar, prima apariție după ce a născut! Arată impecabil la două săptămâni după ce a devenit mamă
Ego.ro
Andreea Marin, IREZISTIBILĂ în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Nu ai mai văzut-o așa
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
EVZ.ro
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Adevarul
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Imagini de la locul prăbușirii dronei în Insula Mare a Brăilei. „Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul disperat al bărbatului
Viva.ro
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era pre-război. Nu exagerez”
Digi24
VIDEO O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Armata face căutări în zonă
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capital.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Antena 3
Anunțul făcut de Iulia Vântur, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan. De ce nu apar împreună
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro