Semnul din palmă care arată că eşti protejat de Divinitate. Mihai Voropchievici îți spune care e: „Nu îl pot avea toți”

Semnul din palmă care arată că eşti protejat de Divinitate. Mihai Voropchievici îți spune care e: „Nu îl pot avea toți”
Semnul din palma care arata ca esti protejat de Divinitate. Mihai Voropchievici iti spune care e Nu il pot avea toti

Te-ai gândit vreodată că poți fi protejat de Divinitate? Fie că ai traversat un moment de cumpănă în viață sau ți s-a spus că ți-a fost rezervat un destin măreț, numerologul Mihai Voropchievici explică, în detaliu, ce înseamnă linia rară care îți apare în palmă. La ce trebuie să fii atent.

Semnul din pamă care îți arată că ești protejat de Divinitate

Chiromanția este o practică veche de când lumea și pământul. Încă din vremuri străvechi, oamenii încercau să deslușească secretele destinului, studiind liniile din palmă.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, felul în care putem descifra căile necunoscute ale sorții, privind linia rară ce ne demonstrează că am avea un înger păzitor, ce ne călăuzește pașii în viață.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieţii, altul linia capului sau a inimii şi tot aşa. Nu o poate avea toată lumea.

Linia rară apare lângă linia vieţii. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieţii. Este o linie de protecţie.

Nu este greu de descifrat această linie. Nu trebuie să fie chiar lipită.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cum poți dobândi linia îngerului păzitor în palmă

Pe lângă linia vieții sau cea a inimii, expertul în numerologie susține că pot apărea linii noi în palmă, de-a lungul vieții, unele dobândite ca un rezultat al faptelor bune pe care le săvârșim.

Mai exact, Mihai Voropchievici susține că persoanele care au linia îngerului păzitor vizibilă în palma dreaptă sunt persoane cu suflet pur și onest, care au dobândit linia prin fapte bune.

Pe de altă parte, cei care s-au născut protejați de Divinitate au linia îngerului păzitor destul de pronunțată, desenată în palma stângă.

„În palme pot apărea linii noi. Te poţi naşte cu ea sau poate apărea în timp. Îngerul păzitor vine şi îşi darurile după bunătate. Prin fapte bune, o poţi dobândi. Mulţi oameni o confundă cu linia vieţii.

Dacă o ai la mâna dreaptă reprezintă că ai dobândit-o prin fapte bune. Cei care o au pe mâna stânga, reprezintă darul şi protecţia născutului. Pe aceasta ai dobândit-o prin nativitate”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

Cititul în palmă este una dintre cele mai cunoscute practici din lume. Termenul definește arta de a analiza trăsăturile fizice ale mâinilor, pentru a interpreta caracteristicile personalității și a prezice evenimente viitoare.

Prin intermediul chiromanției, mâinile sunt considerate portaluri care oferă o perspectivă neprețuită despre viața fiecăruia dintre noi.