11 apr. 2022 | 08:35

Semnul din palmă care arată că eşti protejat de Divinitate. Mihai Voropchievici îți spune care e: „Nu îl pot avea toți”

Diverse
Semnul din palmă care arată că eşti protejat de Divinitate. Mihai Voropchievici îți spune care e: „Nu îl pot avea toți”
Semnul din palma care arata ca esti protejat de Divinitate. Mihai Voropchievici iti spune care e Nu il pot avea toti

Te-ai gândit vreodată că poți fi protejat de Divinitate? Fie că ai traversat un moment de cumpănă în viață sau ți s-a spus că ți-a fost rezervat un destin măreț, numerologul Mihai Voropchievici explică, în detaliu, ce înseamnă linia rară care îți apare în palmă. La ce trebuie să fii atent.

Semnul din pamă care îți arată că ești protejat de Divinitate

Chiromanția este o practică veche de când lumea și pământul. Încă din vremuri străvechi, oamenii încercau să deslușească secretele destinului, studiind liniile din palmă.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, felul în care putem descifra căile necunoscute ale sorții, privind linia rară ce ne demonstrează că am avea un înger păzitor, ce ne călăuzește pașii în viață.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieţii, altul linia capului sau a inimii şi tot aşa. Nu o poate avea toată lumea.

Linia rară apare lângă linia vieţii. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieţii. Este o linie de protecţie.

Nu este greu de descifrat această linie. Nu trebuie să fie chiar lipită.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cum poți dobândi linia îngerului păzitor în palmă

Pe lângă linia vieții sau cea a inimii, expertul în numerologie susține că pot apărea linii noi în palmă, de-a lungul vieții, unele dobândite ca un rezultat al faptelor bune pe care le săvârșim.

Mai exact, Mihai Voropchievici susține că persoanele care au linia îngerului păzitor vizibilă în palma dreaptă sunt persoane cu suflet pur și onest, care au dobândit linia prin fapte bune.

Pe de altă parte, cei care s-au născut protejați de Divinitate au linia îngerului păzitor destul de pronunțată, desenată în palma stângă.

„În palme pot apărea linii noi. Te poţi naşte cu ea sau poate apărea în timp. Îngerul păzitor vine şi îşi darurile după bunătate. Prin fapte bune, o poţi dobândi. Mulţi oameni o confundă cu linia vieţii.

Dacă o ai la mâna dreaptă reprezintă că ai dobândit-o prin fapte bune. Cei care o au pe mâna stânga, reprezintă darul şi protecţia născutului. Pe aceasta ai dobândit-o prin nativitate”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

Cititul în palmă este una dintre cele mai cunoscute practici din lume. Termenul definește arta de a analiza trăsăturile fizice ale mâinilor, pentru a interpreta caracteristicile personalității și a prezice evenimente viitoare.

Prin intermediul chiromanției, mâinile sunt considerate portaluri care oferă o perspectivă neprețuită despre viața fiecăruia dintre noi.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro