Ce dorință arzătoare are Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022: „Mai repede!”

Ce dorință arzătoare are Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022: „Mai repede!”
Ce dorinta arzatoare are Alex Delea, castigatorul Survivor 2022. Mai repede

La 26 de ani, Alex Delea se poate mândri cu faptul că este supraviețuitorul suprem din Republica Dominicană. A câștigat Survivor România 2022 și marele premiu al competiției, în valoare de 100.000 de euro. Cu toate acestea, fostul Războinic nu se oprește aici. Barmanul a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa.

Alex Delea vrea să se însoare și să aibă copii

A câștigat inimile a milioane de români, când a participat la Survivor România 2022, competiție pe care a și câștigat-o la sfârșitul lunii mai 2022. Întors înapoi în țară, barmanul de 26 de ani a mărturisit care sunt cele mai arzătoare dorințe ale sale.

Invitat în podcastul artistului Damian Drăghici, Alex Delea a dezvăluit că vrea să-și găsească marea iubire, o femeie alături de care să-și întemeieze propria familie.

De asemenea, fostul Războinic a recunoscut faptul că numărul fetelor care-l curtează a crescut considerabil, de când a câștigat competiția din Republica Dominicană.

„Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată?

Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! (…) Vreau femeie, vreau copil. Mai repede! Femeile roiesc în jurul meu… roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!”, a declarat Alex Delea în podcastul lui Damian Drăghici.

Adevărul despre relația dintre Alex Delea și Elena Chiriac

De când s-au întors din Republica Dominicană, au circulat foarte multe zvonuri privind o presupusă relație amoroasă între Alex Delea și Elena Chiriac. Câștigătorul de la Survivor România 2022 a rupt tăcerea și a clarificat speculațiile.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! (zâmbește)”, s-a exprimat câștigătorul ediției Survivor România 2022, într-un interviu oferit revistei VIVA!.

Întrebat cum ar trebui să arate domnișoara care i-ar putea atrage atenția, Alex Delea a spus că preferă femeile cu forme și de o înălțime medie.

„Nu-mi plac fetele slabe și nici cele scunde. Dar nici prea înaltă să nu fie. Mie îmi place carnea. Să fie puțin cărnoasă.”, a completat câștigătorul Survivor 2022.