Ce difuzează PRO TV, luni seara, în locul serialului Vlad. Noua grilă de programe

Ce difuzează PRO TV, luni seara, în locul serialului Vlad. Noua grilă de programe
Ce se difuzează pe Pro Tv în locul serialului Vlad conform noii grile de programe.

Din motive de siguranță, conducerea PRO TV a decis să oprească filmările pentru serialul VLAD, pentru o perioadă. Însă avem și o veste bună pentru fani. Puteți vedea pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră.

Ce se difuzează pe Pro Tv în locul serialului Vlad conform noii grile de programe

”Știm că #vladay nu va mai fi la fel fără întâlnirea noastră de la 20:30, însă în acest moment sănătatea tuturor este cel mai important lucru. Vom fi însă alături de voi aici pe contul de Facebook cu proiecte speciale pe care în alt context, timpul nu ne-ar fi permis și nu am fi putut să le facem și să le împărtășim cu voi. Ne bucuram de ce avem și rămânem alături de voi, aici pe #vladserial” după cum reiese dintr-o postare de pe pagina oficială a serialului.

”Filmările pentru producțiile înregistrate au fost oprite. Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România.” se arata într-un comunicat PRO TV.

Siglă Campanie Pro Tv situație de urgență.
Ce se difuzează pe Pro Tv în locul serialului Vlad conform noii grile de programe.

Olimpia Melinte, Adi Nartea și Victoria Răileanu, despre activitățile pe care le fac cu copiii lor în această perioadă

Adrian Nartea, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu ne dezvăluie care sunt activitățile pe care le fac în perioada aceasta în care petrec timpul în casă alături de copiii lor.

Olimpia Melinte spune că vede partea bună a lucrurilor și ia această perioadă ca pe o vacanță, pentru că vine după niște ani în care a muncit foarte mult.

Activitățile Victoriei Răoleanu și a lui Adrian Nantea cu copiii

Victoria Răileanu povestește că la ei în casă nu se stă locului aproape deloc, iar din momentul în care se trezește îi aude pe copii.

Adrian Nartea ne spune că educatoarea Marei le-a trimis teme pentru această perioadă, iar lui nu îi este ușor să își ajute fiica, grădinița pe care o frecventează fiind cu predare în limba germană.

„E responsabilitatea noastră, ca părinți, să facem temele cu Mara, deși nu este ușor, pentru că nu suntem vorbitori de limba germană. Ba chiar ne uităm împreună la desene dublate în limba germană, pentru ca Mara să exerseze. În plus, zilnic inventăm diverse jocuri. Spre exemplu, Mara are concert aproape zilnic, iar publicul suntem noi.”

Ce se va difuza conform noii grile

Prime time PRO TV anunță conform unui comunicat faptul că :
 Luni PRO TV va difuza filme artistice în locul serialului Vlad.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI