Serialul Vlad de la PRO TV, suspendat. Ce face Olimpia Melinte în tot acest timp

Serialul Vlad de la PRO TV, suspendat. Ce face Olimpia Melinte în tot acest timp
Cum își petrece timpul în izolare Olimpia Melinte

Pro TV a sistat filmările la serialul „Vlad”, din cauza pandemiei, iar actorii au fost nevoiți să se retragă acasă, în izolare. Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir, a povestit, într-un interviu, cum arată viața ei în izolare.

Stă în casă și petrece timp cu Sasha

Actrița profită din plin de timpul pe care-l are și face tot ce n-a putut să facă, din lipsă de timp, până acum: gătește, face sport, se uită la seriale și se dedică mult fiului ei, Sasha. Recunoaște că-i e dor de ritualurile de dimineață, de cafeaua băută după ce-l lasă pe Saha la grădiniță și, pe măsură ce trece timpul, de agitația de pe platoul de filmare.

E sigură că, după ce epidemia se va stinge, marea echipă unită de la Vlad se va reuni. Timpul petrecut în casă îl folosește din plin ca să interacționeze cu Sasha. E foarte încântată de inițiativa unor instituții culturale de a difuza online concerte și spectacole, pentru adulți și copii.

„Nu ieșim din casă! Și dacă o facem avem grijă să ne spălăm pe mâini, să ne igienizăm hainele, încălțămintea și tot ce ar fi putut fi expus. Pentru Sasha am învățat trucul celor 20 de secunde, ca să fim siguri că se spală pe mâini cât trebuie și nu o face pe fugă, trebuie să numere până la 20 în timp ce se spală, așa că jocul asta îl amuză foarte tare, iar pe noi ne scapă de stres!”, a spus Olimpia.

Cum a afectat-o pandemia
Cum a afectat-o pandemia

Cea mai grea scenă

Pandemia a afectat-o profesional, în sensul că a pierdut un contract în Spania. Personajului pe care-l joacă, i-ar spune să nu se mai ia în serios, să iubească și să se lase iubită. Actrița, în vârstă de 33 de ani, a povestit că una dintre cele mai grele scene pe care le-a avut în carieră a fost în pelicula „Căutătorul de vânt”, în care trebuia să-l convingă pe partenerul de joc să n-o părăsească. „A fost foarte puternică și dureroasă, în același timp, pentru că deznodământul nu a fost unul fericit„.