13 ian. 2024 | 18:17

Ce diferență imensă de vârstă este între Iulia Vântur și iubitul Salman Khan. Puțini oameni știau adevărul

Monden
Ce diferență imensă de vârstă este între Iulia Vântur și iubitul Salman Khan. Puțini oameni știau adevărul
Iulia Vantur si Salman Khan

Relația dintre Iulia Vântur și superstarul indian Salman Khan continuă să stârnească interesul și admirația fanilor, în ciuda diferenței de vârstă semnificative dintre cei doi. Această pereche fermecătoare demonstrează că iubirea nu cunoaște limite și poate depăși orice obstacol, inclusiv vârsta. Câți ani diferență există între cele două vedete?

Iulia Vântur, apreciată în toată lumea

Iulia Vântur, recunoscută pentru frumusețea și talentul său, a captat atenția publicului și mass-mediei internaționale prin relația sa cu Salman Khan, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din industria de film Bollywood.

Cuplul, care se bucură de o relație de peste un deceniu, a impresionat prin forța și autenticitatea legăturii lor, neținând cont de intrigile și specualțiile apărute de-a lungul timpului.

Deși diferența de vârstă dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost un subiect de discuție, aceștia au demonstrat că vârsta este doar un număr când vine vorba de dragoste și compatibilitate.

Povestea lor de dragoste a devenit o sursă de inspirație pentru mulți, arătând că într-o relație contează mai mult respectul, înțelegerea și sentimentele autentice.

Diferența de vârstă dintre Iulia Vântur și iubitul său

Într-un cadru romantic și învăluit de mister, povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și superstarul indian Salman Khan a început să prindă contur cu discreție. Deși există o diferență notabilă de 15 ani între cei doi, relația lor continuă să fie un exemplu de iubire care depășește orice limită.

Începută cu aproximativ 10 ani în urmă, povestea lor aduce împreună o femeie frumoasă și talentată din România și unul dintre cei mai respectați și iubiți actori din industria Bollywood.

În ciuda diferenței de vârstă, Iulia Vântur, născută pe 28 iulie 1980, și Salman Khan, născut pe 27 decembrie 1975, au demonstrat că iubirea poate înflori și se poate menține vie în ciuda provocărilor.

CITEȘTE ȘI: Ce spun părinții Iuliei Vântur despre faptul că fiica lor nu s-a măritat, deși are o relație de 10 ani: “Au înțeles că e important“

Iulia Vântur, despre dorința de a deveni mamă

Partenera de viață a superstarului indian Salman Khan a vorbit deschis despre relația lor și despre planurile de viitor într-un recent interviu acordat Viva.ro. Deși au fost subiectul constant al speculațiilor, Iulia a abordat cu mult entuziasm ideea de a-și întemeia o familie cu Salman Khan, exprimându-și dorința de a avea un copil.

În timpul interviului, Iulia Vântur a mărturisit că își dorește să devină mamă și privește această posibilitate ca pe un dar divin. Ea a subliniat, de asemenea, admirația sa pentru femeile care reușesc să îmbine cu succes cariera și familia, exprimându-și încrederea în capacitatea sa de a face față provocărilor vieții de familie.

“Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine.”, a spus Iulia Vântur, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI: Iulia Vântur, apariţie care a stârnit mare vâlvă. Motivul pentru care fanii cred că este însărcinată FOTO

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro