Ce dietă a ținut Jojo pentru a slăbi după izolare: ”A trebuit să mă automotivez puternic”

Ce dietă a ținut Jojo pentru a slăbi după izolare: ”A trebuit să mă automotivez puternic”
Dieta lui Jojo după izolare. Cum a reușit să reajungă la formele de odinioară? 

Jojo arată impecabil după cele două sarcini pe care le-a avut. Cum a reușit să ajungă la formele dorite după izolare? Cunoscuta actriță nu s-a culcat deloc pe o ureche după ce a văzut numărul de pe cântar. Care sunt regulile pe care le-a urmărit în tot acest timp și ce alimente a consumat în special?

Dieta lui Jojo după izolare. Cum a reușit să reajungă la formele de odinioară?

Izolarea ne-a adus tuturor o schimbare uriașă. Timpul a părut că s-a oprit, unii dintre noi au decis să facă schimbarea vieții lor și să scape de surplusul acumulat înainte, în timp ce alții s-au culcat pe o ureche și au dat iama în frigider. Lipsa de activitate și restricțiile de așa natură încât să ne facă să ne detașăm de întruniri active alături de alți oameni i-au adus pe cei mai mulți în forme diferite la finele izolării. Chiar și unii împătimiți ai sportului au lăsat-o mai moale, dat fiind faptul că sălile de fitness au fost închise în prima parte a pandemiei. Conjunctura, peisajul și oamenii veniți și ei să-și contureze trupul îi ajută și ambiționează pe cei mai mulți să continue în drumul acesta. În timp ce sportul acasă parcă n-are nicio nuanță.

Într-o astel de situație s-a aflat și  Jojo, care a pus ceva kilograme în izolare, iar mai apoi s-a trezit că trebuie să le dea jos. Extrem de grijulie cu forma sa fizică, Jojo a explicat cum a ținut cu dinții de silueta sa extrem de armonioasă. „Și eu am luat niste kilograme în perioada de izolare, iar apoi a trebuit să mă automotivez puternic”, a declarat Jojo. Pentru a le veni în ajutor doamnelor și domnișoarelor care o admiră, vedeta le-a împărtășit secretul ei de după izolare. Actrița a recurs la dieta Monicăi Anghel pentru a se simți mai bine în pielea ei.

Cătălina Grama în costum de baie. Secretul revenirii siliuetei după izolare
Cătălina Grama în costum de baie. Secretul revenirii siliuetei după izolare

„Tocmai începusem în forţă, cu 2 luni înainte de izolare”

„Tocmai începusem în forţă un program de sală, cu 2 luni înainte de izolare şi a trebuit să mă motivez puternic să ţin o dietă pentru kilogramele acumulate în perioada aceasta. Am ţinut dieta Monicăi Anghel şi încerc să o păstrez. Dar vă daţi seama că atunci când în casă se servesc cele mai bune lucruri mi se face şi mie poftă de o îngheţată sau o felie de pizza; încerc să păstrez un echilibru”
Cătălina Grama – Jojo

Meniu

Micul dejun – un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puţin grasă sau cu caşcaval semidegresat şi un ardei gras (verde sau roşu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor
Gustare 1 – un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale
Prânz – ciorbă de legume, cu carne şi cu ou bătut pe deasupra (Atenţie! fără pâine) sau vrăbioară de vită sau muşchiuleţ de porc cu salată (păpădie, roşii cherry etc)
Gustare 2 – chefir sau sana semidegresate
Cina – un bol mare cu salată verde (verdeţuri) un peşte alb sau curcan