Jojo a trecut prin momente cumplite. Pericolul fatal de care a scăpat

Jojo a trecut prin momente cumplite. Pericolul fatal de care a scăpat
Jojo a fost la un pas de moarte

Jojo a fost la un pas de moarte. Îndrăgita vedetă a trecut prin momente de coșmar, în urma cărora s-a ales cu edem cerebral, care utea să o ucidă în orice moment. Actrița a ales recent să vorbească deschis despre acest moment care i-a lăsat urme adânci pe față.

Jojo a fost la un pas de moarte

Sătulă să tot fie acuzată că și-a făcut operații estetice, Jojo a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare ce a pățit în urmă cu mulți ani, când tragica întâmplare i-a schimbat practic înfățișarea. Vedeta a avut un accident în timpul liceului, despre care nu a mai vorbit până acum. Aceasta a postat o fotografie în care i se văd asimetriile de pe chip.

“Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ţi-ai mari maxilarul?! În adolescenţă am tinut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoştinţa când eram la liceu.

Jojo a fost la un pas de moarte
Jojo a fost la un pas de moarte

Vedeta s-a lovit puternic și a făcut un edem cerebral

Am leşinat, am căzut şi m-am izbit puternic cu partea stangă a fetei de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumuseţea, şi am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut şi o spasmofilie extremă ( îmi tremurau şi mâinile şi faţa în acelaşi timp). Am rămas cu o asimetrie a feţei (mandibula mai proeminentă pe partea stangă şi un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat).

Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună”, pentru că m-am obişnuit cu asimetria asta în timp. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronunţat pe partea stângă. E o chestiune de unghi, poziţie şi aşa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toţii avem defecte mai mult sau mai putin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corectă”, – a mărturisit actriţa.

“Fiţi blânzi unii cu alţii, pentru că frumuseţea e de fiecare dată în ochii privitorului. Lasaţi oamenii să se exprime cum vor ei, mai ales prin intermediul fotografiilor. Nu îi mai corectaţi la orice pas, pentru că nu despre asta este vorba în viaţă. Nu ne-am născut să fim permanent ca nişte judecatori, ci dimpotrivă, am venit aici ca să îmbrăţişăm toleranţa, diversitatea şi frumusetea fiecărui om în parte, aşa cum o deţine el. Fiţi buni oameni dragi! Mereu!” – a încheiat Jojo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI