Ce diagnostic bizar a primit Celine Dion. Vedeta are grave probleme de sănătate

Ce diagnostic bizar a primit Celine Dion. Vedeta are grave probleme de sănătate
Ce s-a aflat despre Celine Dion , de fapt

Fanii sunt extrem de îngrijorați atunci când vine vorba de starea de sănătate a cântăreței Celine Dion. Vedeta a fost nevoită să anuleze etapa americană a turneului mondial „Courage” după ce s-a confruntat cu numeroase probleme și a primit un diagnostic neobișnuit.

Ce se întâmplă cu Celine Dion

Celine Dion, în vârstă de 53 de ani, abia aștepta să apară pe scenă și să bucure publicul cu unele dintre cele mai frumoase piese ale sale. Totuși, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap în ultima vreme. Vedeta le-a dat fanilor o veste extrem de proastă. Numeroase persoane își doreau să o vadă.

„Chiar speram să mă simt bine până acum, dar bănuiesc că trebuie să am răbdare și să urmez regimul prescris de medici.

Spectacolele presupun multă organizare și pregătire, astfel că trebuie să luăm decizii care o să afecteze planurile de peste două luni.

O să fiu foarte bucuroasă să mă însănătoșesc pe deplin, la fel cum toți așteptăm să trecem peste această pandemie, dar și să mă întorc din nou pe scenă.

Între timp, am fost foarte emoționată de toate cuvintele de încurajare pe care lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare.

Simt dragostea și sprijinul vostru și asta înseamnă enorm pentru mine.”, a transmis Celine Dion, pe Instagram.

Ce probleme are Celine Dion

Vedeta spera ca anul 2022 să îi aducă surprize plăcute și să poate să participe din nou la evenimente, însă este nevoită să recurgă la mai multe investigații pentru a vedea ce se întâmplă cu starea ei de sănătate. Mulți fani și-au făcut griji pentru aceasta în ultima perioadă.

Cântăreața a discutat în ultimele luni despre spasme musculare misterioase și severe, care au pus-o la grea încercare, potrivit Mediafax. De asemenea, recent, o rudă de-a vedetei explica faptul că Celine Dion a fost nevoită să renunțe la stilul de viață pe care îl avea înainte.

„Nu poate să mai meargă. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult.

Este o boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an.

Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât credea toată lumea.”, a explicat un membru din familia artistei pentru „Here”.

Admiratorii vedetei s-au îngrijorat în momentul în care au observat că aceasta s-a decis să fie mult mai discretă atunci când vine vorba despre postările făcute pe Instagram. Spre exemplu, anul trecut, aceasta nu a respectat tradiția de a dezvălui un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a băieților săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI