Vești crunte despre Celine Dion. Starea ei de sănătate nu e bună: ”Durerile o paralizează. Nu poate merge”

Vești crunte despre Celine Dion. Starea ei de sănătate nu e bună: ”Durerile o paralizează. Nu poate merge”
Ce probleme de sănătate are Celine Dion, de fapt

Celine Dion trece prin momente grele. Vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a anulat concertele pe care trebuia să le susțină în următoarele trei luni, iar acum o rudă a făcut un anunț crunt despre aceasta. Se pare că starea de sănătate a vedetei nu ar fi așa de bună.

Ce se întâmplă cu Celine Dion. Cum se simte cântăreața

Celine Dion a suferit enorm în momentul în care a fost nevoită să își anuleze concertele pe care trebuia să le susțină în noiembrie, ianuarie și februarie în Las Vegas. Echipa vedetei a anunțat că aceasta se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave, așa că nu poate urca pe scenă.

„Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze.

Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show.”, a transmis echipa cântăreței.

„Este foarte slăbită”

De asemenea, fanii au fost extrem de îngrijorați în ultima perioadă, ținând cont că au observat faptul că Celine Dion a slăbit foarte mult. O rudă de-a vedetei a explicat că aceasta nu se simte foarte bine, ba chiar ar fi nevoită să renunțe la stilul ei de viață și la spectacole dacă starea sa nu se îmbunătățește.

„Nu poate să mai meargă. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult.

Este o boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an.

Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât credea toată lumea.”, a explicat un membru din familia artistei pentru „Here”.

Ce a dezvăluit sora vedetei

Celine Dion posta în fiecare an un mesaj cu ocazia zilei de naștere a băieților ei, Nelson și Eddy, însă ea nu a mai respectat tradiția în acest an. Admiratorii ei s-au îngrijorat în momentul în care a observat că vedeta nu și-a sărbătorit micuții, care au împlinit 11 ani pe 22 octombrie, pe rețelele de socializare.

Între timp, sora vedetei, Claudette Dion, a încercat să îi liniștească pe fani. Aceasta a mărturisit că Celine Dion s-a mutat într-o locuință nouă, chiar în Las Vegas, în momentul în care mulți s-au întrebat dacă artista o să mai susțină vreun concert, aceasta bucurându-se de admiratori în toată lumea.

„Locuiește într-o casă nou care a fost construită pentru ea. Celine vrea să fie cât mai aproape de locurile unde își desfășoară activitățile băieții ei. Casa este foarte aproape de școli private bune, pe care le-a căutat pentru băieții ei cei mici.”, a spus Claudette Dione.

Celine Dion și-a anulat concertele

Celine Dion se bucură de o carieră spectaculoasă, așa că a trecut prin momente grele când a fost sfătuită să renunțe la concertele pe care le avea programate în perioada următoare. Vedeta a mărturisit că suferă enorm pentru că nu se va putea întâlni cu persoanele care o apreciază de foarte mulți ani.

„Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte.

Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos.

Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede.”, a zis Celine Dion.