Ce destinații oferă compania aeriană Animawings, cea mai nouă din România

Ce destinații oferă compania aeriană Animawings, cea mai nouă din România
Destinații oferite de compania aeriană Animawings

Animawings este noua companie aeriană care a intrat în atenția românilor. Care sunt destinațiile pe care le oferă și ce trebuie să știi despre noul serviciu în care poți să te încrezi? Iată mai multe detalii!

Animawings, noua companie aeriană din România. Ce destinații oferă?

Cea mai nouă companie aeriană din România dă startul curselor regulate către cele mai căutate destinații. Animawings este cea mai tânără companie de acest gen de serviciu din țară. Directorul acesteia promite destinații impresionante pentru români.

De asemenea, subliniază confortul de care vor avea parte pasagerii, echipajul prietenos și biletele adaptate buzunarelor fiecăruia. Călătoriile se vor face cu atât mai ușor de la existența certificatului digital UE privind COVID-19. Reprezentantul aduce în atenția tuturor destinații precum: Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife.

„Animawings se pregăteşte de o vară plină. La începutul lunii iulie vom începe operarea zborurilor regulate către Billund, Catania, Napoli, Helsinki, Valencia şi Paris, dar şi celor către Larnaka şi Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines.  De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinaţii ca Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România. Animawings oferă românilor o nouă modalitate de călătorie, cu avioanele sale Airbus 320, echipajul prietenos şi biletele adaptate nevoilor tuturor.

Ne bucurăm că, odată cu introducerea certificatului digital UE privind Covid19, vom putea călători mai uşor, vom putea merge în vacanţa mult dorită, ne vom putea vizita rudele şi prietenii care nu sunt în ţară sau vom reîncepe deplasările în interes de afaceri”
Tudor Constantinescu, director comercial Animawings

Rute ale noii companii de zbor

Ruta București – Paros Charles de Gaulle va fi călătoria din data de 2 iulie care va fi operată cu un Airbus A320 cu o frecvență de două sboruri pe săptămână.

  • A25180: Bucureşti (OTP) 15:05 – 17:20 Paris (CDG) / luni;
  • A25181: Paris (CDG) 18:05 – 22:00 Bucureşti (OTP) / luni;
  • A25180: Bucureşti (OTP) 06:00 – 08:15 Paris (CDG) / vineri;
  • A25181: Paris (CDG) 09:00 – 12:55 Bucureşti (OTP) / vineri.
  • Preţul unui bilet începe de la 32 de euro.

Clasamentul companiilor aeriene din România:

  • Blue Air
  • Tarom
  • Animawings
  • Carpatair

„Transportatorul naţional al ţării este Tarom, companie înfiinţată în anul 1920, în prezent unul din cei mai mari operatori din România. Această linie oferă zboruri interne spre majoritatea aeroporturilor din ţară şi deţine o reţea extinsă de conexiuni internaţionale. Din 2004, România are şi un reprezentant pe piaţa de zboruri low-cost: Blue Air, care pune la dispoziţia pasagerilor zboruri ieftine către destinaţii populare din Europa”, arată esky.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI