Ce decizie surpriză a luat Dragoș Bucur: ‘Îmi face rău’. Actorul nu a mai suportat

Ce decizie surpriză a luat Dragoș Bucur: ‘Îmi face rău’. Actorul nu a mai suportat
El spune că are legătură și cu vârsta

Dragoș Bucur a luat o decizie surprinzătoare despre care le-a vorbit fanilor de curând.

Dragoș Bucur, decizie surprinzător

Actorul a dezvăluit ce are de gând să facă, dar și care este motivul din spatele deciziei sale radicale.

Dragoș Bucur a decis să renunțe definitiv la rețelele sociale. Prezentatorul Visuri la Cheie nu mai postează în mediul online de ceva timp, iar fanii s-au întrebat ce se petrece cu el.

El a declarat că a decis să nu mai posteze în mediul online. Declarațiile lui vin după ce la începutul anului a declarat că nu se vaccinează și nu poartă mască.

Postarea lui a devenit virală, iar reacțiile negative au curs în lanț, internauții acuzându-l că nu ține cont de oamenii din jurul lui.

Dragoș Bucur: „Hrănim un monstru”

„E o discuție foarte delicată și sensibilă. Care e șmecheria, de fapt, să afle lumea ce am mâncat eu la micul dejun sau cu ce m-am îmbrăcat sau ce poze mișto am făcut eu pe unde am fost?

Mi se pare că hrănim așa un monstru care crește și nu se mai satură niciodată. Și, vorbind din perspectiva mea, îmi face rău”, a declarat actorul.

Dragoș Bucur spune că și vârsta este un factor în ceea ce privește pierderea interesului pentru rețelele sociale.

„Cred că are legătură cu vârsta, cred că se creează o altă ierarhie în viața oamenilor odată cu trecerea anilor.

Am vorbit de curând cu fata mea, care e la vârsta adolescenței, despre chestia asta cu publicul, cu așa-zisele vedete din România și din afară…

Care-i treaba? De fapt, nu e nicio valoare acolo. Dacă e o valoare, e prin produsul pe care-l arăți. Dacă ești un artist, important e ce produs prezinți”, a mai spus acesta pentru ProTv.

Când începe următorul sezon Visuri la Cheie

El prezintă sezonul 8 al emisiunii Visuri la Cheie, care urmează să fie văzută de pe 15 setepmrbei.

„Mă tot întreabă lumea pe stradă când reîncepem! Ei bine, «Visuri la cheie» începe de azi, într-o formulă cu ceva nou, ceva vechi și totul pregătit pentru lucruri bune.

Le urez Andrei și lui Alex bun venit în echipa noastră și le promit că voi demola cât mai mult pentru a face loc proiectelor pregătite de ei familiilor pe care le vom ajuta. Renovarea începe azi!”, a spus Dragoș Bucur.