Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă decizie controversată. Ce se întâmplă acum cu fiul lor

Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă decizie controversată. Ce se întâmplă acum cu fiul lor
Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă decizie controversată. Ce se întâmplă acum cu fiul lor

După ce au decis să se despartă din punct de vedere financiar de Casa Regală a Marii Britanii, Prințul Haryy și Meghan Markle au intrat încă odată în vizorul presei britanice. Au luat o decizie controversată, iar presa i-a taxat dur pentru asta.

Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă decizie controversată

În decembrie, anul trecut, a fost dezvăluit în presă faptul că Meghan și Harry au petrecut șase săptămâni până la sfârșitul anului,  împreună cu băiețelul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în Canada. Zilele acestea, celebra revistă ”People Magazine” a dezvăluit faptul că Ducesa de Sussex ar fi revenit pe tărâm britanic, dar fără micul Archie. Jurnaliștii de la Peope au speculat ideea că cel mic ar fi fost lăsat în Canada, ca urmare a deciziei de a se muta acolo, alături de Prințul Harry.

Prietenul apropiat al prințului Harry, JJ Chalmers, spune că ducele de Sussex a luat decizia să se retragă ca membru senior al familiei regale pentru a-și „proteja familia”. Chalmers, care l-a cunoscut pe Harry, în vârstă de 35 de ani, în timp ce erau amândoi în serviciul militar, a vorbit despre decizia celor doi în timpul unei apariții în emisiunea britanică The One Show de vineri.

„El este mai puțin căpitanul din armată pe care îl știam. Acum este mai mult un tată. Și cred că decizia pe care a luat-o, ca și cap de familie, este să-și protejeze familia, pentru că aceasta este regula numărul unucând vine vorba de a fii tată și soț”, a spus Chalmers.

Ce se întâmplă acum cu fiul lor

În plină criză, Meghan ar fi zburat înapoi în Canada, pentru a fi alături de fiul ei, pe care-l lăsase în grija prietenei ei, Jessica Mulroney, de altfel  un nume familiar fanilor ducilor de Sussex. Stilista de origine canadiană este o prietenă veche a lui Meghan. Cei trei copii ai ei au jucat un rol important la nunta lui Meghan cu prințul Harry. Micuții s-au numărat printre cavalerii și domnișoarele de onoare care au însoțit-o pe ducesă. Despre Jessica s-a vorbit că ar fi organizat costisitoarea ”petrecere a bebelușului” desfășurată la New York, cu puțin înainte de nașterea lui Archie.

În afară de cele publicate în ”People Magazine”, jurnaliștii de la ”Daily Mail” au scris că ducesa de Sussex ar fi părăsit Marea Britanie joi, când discuțiile cu familia regală erau în toi. E posibil ca fosta actriță să-și prelungească șederea pe continentul nord-american, eventual pentru a-și lansa acolo organizația caritabilă, așa cum a fost stabilit în urmă cu mai mult timp. În ceea ce-l privește, prințul Harry a rămas la Londra, în încercarea de a ajunge la o înțelegere cu prințul Charles și cu prințul William.

Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă decizie controversată. Ce se întâmplă acum cu fiul lor
Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă decizie controversată. Ce se întâmplă acum cu fiul lor

Un alt motiv, conform ”People Magazine, pentru plecarea în Canada a Ducesei de Sussex, este un nou contract semnat cu cei de la Disney. Meghan Markle a semnat un acord de voce cu Disney în schimbul unei donații către o organizație caritabilă pentru elefanti. Acesta, pare-se, ar fi un ultim indiciu asupra planurilor sale viitoare.

Se pare că Ducesa de Sussex a înregistrat câteva materiale pentru Disney înainte ca cuplul regal să plece în vacanța de șase săptămâni în Canada pentru a sărbători Crăciunul. Semnarea contractului a avut ca și condiție donația pe care Disney a trebuit să o facă către fundația ”Elephants Without Borders”, o organizație dedicată conservării vieții sălbatice și care ajută la protejarea animalelor împotriva braconajului, potrivit The Times. Acest lucru vine după ce prințul Harry și Meghan și-au anunțat miercuri intenția de a renunța la funcția pe care o avea în cadrul Casei Regale.

Aranjamentul cu Disney indică planurile viitoare de carieră ale lui Meghan, care ar putea pune cuplul în  postura de a-și folosi statutul de celebritate pentru a beneficia de sponsorizări pentru cauzele alese. În cazul în care cuplul decide să își păstreze titlurile regale, în timp ce ar avea alte angajamente lucrative, potențialul lor comun de câștig financiar ar putea fi mai mare decât ceea ce încasau până acum. În calitate de superstaruri ale circuitului internațional, ei ar putea să ceară taxe de șase sau chiar șapte cifre doar pentru participarea la un eveniment.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI