Alegerea pe care a făcut-o fiul Claudiei Pavel, la doar 8 ani. Vedeta a rămas uimită când a auzit: „Așa a ales el”

Alegerea pe care a făcut-o fiul Claudiei Pavel, la doar 8 ani. Vedeta a rămas uimită când a auzit: „Așa a ales el”
Alegerea pe care a făcut-o fiul Claudiei Pavel, la doar 8 ani

Claudia Pavel este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute, apreciate și populare vedete din România. Artista a făcut furori în anii 2000 când a făcut parte din trupa Candy, alături de Selena și Giulia. După ce s-a lansat ca artist solo, sub numele de scenă Claudia Cream, cea mai celebră creață din showbizul românesc a câștigat inimile a milioane de fani din toate colțurile țării. Ce decizie șocantă a luat fiul ei Noah, la doar opt ani: „Așa a ales el.”

Alegerea pe care a făcut-o fiul Claudiei Pavel, la doar 8 ani

Anii au trecut, iar acum, Claudia Pavel este o mamă tare mândră, care își crește singură fiul de opt ani, pe nume Noah. Cântăreața adoră să petreacă timp alături de băiețelul ei, cu care este foarte bună prietenă, având o relație foarte apropiată. Cei doi petrec mult timp de calitate împreună, merg în excursii și găsesc tot felul de activități de care ambii să se bucure.

Recent, solista le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele sociale că micuțul Noah a luat o decizie drastică, la doar opt ani. Alegerea pe care a făcut-o fiul Claudiei Pavel, la doar 8 ani este una destul de surprinzătoare, în special la o vârstă atât de fragedă. Băiatul i-a spus părintelui său că vrea să urmeze stilul de alimentație adoptat de Claudia și să devină și el vegan.

„Sunt vegană și eu, și copilul meu. Lui Noah nu-i place carnea. El așa a ales. Eu am fost vegană și pe timpul sarcinii și probabil că s-a transmis acest obicei. Când m-am întors din America în România cu copilul, bunica a început să-i dea carne, brânză, să crească mare.

Dar el a refuzat, i-a fost chiar rău, e alergic la multe lucruri. Mănâncă mult avocado, fructe de pădure, brânză de caju, pâine integrală fără drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi”, a mărturisit, acum ceva timp, Claudia Pavel la emisiunea Xtra Night Show de pe Antena Stars.

Claudia Pavel se luptă prin tribunale cu fostul ei soț

S-au iubit, s-au căsătorit și au făcut un copil, iar povestea lor de dragoste părea una desprinsă din cărțile de basme. Din nefericire, separarea a fost inevitabilă în cazul lor, iar relația dintre Claudia Pavel și fostul jucător de baschet Jeremy Lewis a ajuns la final, din cauza diferențelor culturale dintre cei doi, după ce au fost logodiți timp de doi ani, între 2011 și 2013.

După ce s-au despărțit, vedeta nu a rămas în relații bune cu tatăl fiului ei. S-au războit prin tribunale, iar familia fostului iubit al Claudiei Pavel a acuzat-o pe frumoasa artistă că și-ar fi răpit propriul copil. Chiar dacă a câștigat custodia fiului ei, Cream spune că nu vorbește niciodată despre relația pe care o are, în prezent, cu fostul ei partener din respect pentru fiul ei Noah.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI