Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi. I-a surprins pe toți

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi. I-a surprins pe toți
Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit

Ce decizie a luat, de fapt, Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi. I-a surprins pe toți, întrucât aceasta este prima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi care nu se lasă cu un scandal. După ce afaceristul a confirmat despărțirea de blondină, Bianca a decis să plece.

Bianca Drăgușanu, decizie șoc după despărțirea de Alex Bodi. Ce anunțat a făcut fanilor de pe rețeaua de socializare

Bianca Drăgușanu a decis să plece într-o vacanță de lux după proaspăta ultima de spărțire de Alex Bodi. Astfel, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, iar în descrierea pozei le-a transmis fanilor virtuali că urmează să plece cât de curând într-un loc călduros.

Aceștia s-au bucurat, probabnil, cu gândul că vor avea parte de ipostaze incendiare cu focoasa blondină în costum de baie, numai bune să-l facă gelos pe musculosul Alex Bodi.

Bianca Dragusanu, vacanta de lux in tarile calde
Bianca Dragusanu, vacanta de lux in tarile calde

Bianca Drăgușanu și-a luat o genată plină de ochelari de soare în vacanță

Si am plecat in vacanta, exact ce aveam nevoie! Ghiciti unde? Va dau un indiciu: este un loc calduros asa ca mi-am luat o geanta plina de ochelari de soare!”, a scris diva sexy pe contul personal de Instagram.

Despărțirea dintre Bianca Dragușanu și Alex Bodi a venit exact când nimeni nu se aștepta, mai ales că celebrul cuplu părea să se înțeleagă de minune.

Alex Bodi susține că nu se mai împacă cu Bianca Drăgușanu

De asemenea, de această dată, s-ar părea că relația dintre cei doi s-a încheiat definitiv. Cel puțin asta reiese din declarațiile pe care le-a făcut celebrul afacerist.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu spune că a văzut toate filmulețele în care vedeta l-a tras la răspundere într-un mod subtil, dar totuși pe față și consideră că situația care s-a întâmplat nu este de nivelul lui. Omul de afaceri a spus că Bianca Drăgușanu este liberă să facă ce vrea și că nu vrea să comenteze mai mult.

Alex Bodi, suspectat de Bianca că o înșeală

Nu mai am ce să declar, nu este nivelul meu. Ea e libera să posteze ce vrea, nu mi-au plăcut jignirile”, a spus Alex Bodi, potrivit Antena Stars.

Motivul despărțirii dintre Bianca DRăgușanu și Alex Bodi ar fi infidelitatea acestuia din urmă. Afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drpgușanu. Alex Bodi ar fi plecat din țară cu afaceri, însă diva a crezut că, de fapt, s-ar afla în compania altor femei. Rămâne de văzut ce s-a întîmplat, de fapt.