26 feb. 2024 | 16:41

Ce conţinea pachetul oferit de pomană celor prezenţi la înmormântarea Mioarei Roman. Detaliul care a atras atenţia EXCLUSIV

Monden
Ce conţinea pachetul oferit de pomană celor prezenţi la înmormântarea Mioarei Roman. Detaliul care a atras atenţia EXCLUSIV
Ce conţinea pachetul oferit de pomană celor prezenţi la înmormântarea Mioarei Roman

Familia, prietenii și toți cei care au admirat-o au venit luni, 26 februarie 2024, pentru a o conduce pe ultimul drum pe cea care a fost și va rămâne în amintirea românilor un adevărat model de urmat. Înmormântarea Mioarei Roman a fost un exemplu de eleganță, fiecare moment al ceremoniei a fost atent pregătit. Un detaliu însă a atras atenția multora: ce conținea pachetul oferit de pomană celor prezenţi.

Momente emoționante la înmormântarea Mioarei Roman

O viață desprinsă parcă din paginile unui roman. O femeie frumoasă, puternică, un profesionist desăvârșit, o mamă dedicată, Mioara Roman a avut de trecut peste obstacole ce altora le-ar părea imposibile. Le-a depășit pe toate, cu demnitate și eleganță. La vârsta de 83 de ani, măcinat de afecțiuni severe, ce i-au pus viața în pericol de numeroase ori în ultimii, ani, organismul ei a cedat, inima sa a bătut pentru ultima oară în noaptea joi spre vineri.

Luni, 26 februarie 2024, familia, prietenii și toți cei care au admirat-o au venit să îi aducă un ultim omagiu. Ceremonia de înmormântare a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, nr. 6, din București.

În cimitir, pe aleile ce duceau către locul de veci în care Mioara Roman își doarme somnul veșnic, oamenii au lăsat buchețele de flori albe.

Ce conţinea pachetul oferit de pomană celor prezenţi

Întregul eveniment a fost exemplar, fiecare detaliu a fost pregătit cu mare atenție: de la dricul ce a transportat sicriul în care a fost așezat trupul neînsuflețit al Mioarei Roman, până la coliva cu foiță de aur de 24 de karate.

Un detaliu însă a atras atenția multora: ce conținea pachetul oferit de pomană celor prezenţi. Produsele au fost destul de multe și variate – portocale, icre, iaurt, pate, cozonac, cafea, prăjitura, brânză topită, ciocolată, biscuiţi – însă două dintre alegeri par nepotrivite – icrele și iaurtul – în condițiile în care aceste alimente se alterează foarte repede, dacă nu sunt ținute la frigider, la o temperatură de cel mult patru grade Celsius.

Te-ar putea interesa și: Obiectul special pus pe capota maşinii care o conduce pe Mioara Roman pe ultimul drum. Alegerea Oanei a fost simplă FOTO EXCLUSIV

„Este o colivă cu foiţa de aur de 24 de karate”

Înmormântarea Mioarei Roman a fost organizată de Gabriela Lucuțar. În exclusivitate pentru Playtech Știri, aceasta ne-a dezvăluit ce s-a întâmplat în timp ce pregătea coliva.

„Este o colivă cu foiţa de aur de 24 de karate. În timp ce o ornam, m-a sunat Oana (Roman – n.r.). Eu aş fi vrut să fac un altfel de model, să o ornez altfel, dar ea plângea şi foiţa de aur se aşeză precum lacrima. Erau lacrimile Oanei…

I-am şi spus acest detaliu. A rămas aşa ornată. Singure s-au aşezat. Poate vi se pare ciudat, dar trăiesc lucrurile acestea. Știu că vin de undeva de sus. Sufletul Mioarei Roman este lângă Oana. Ele plângeau împreună peste colivă. A fost un moment foarte emoţionant.

Nimic nu este întâmplător. Sufletul este lângă trup 40 de zile, dar şi lângă locul în care a stat. Eu sunt prietenă bună pentru Oana. Am încercat să fiu lângă ea moment de moment. Am organizat totul în linişte. Dumnezeu e cu noi când ne încheiem misiunea”, a declarat organizatoarea ceremoniilor funerare, Gabriela Lucuţar, pentru Playtech Știri.

Ce conţinea pachetul oferit de pomană celor prezenţi la înmormântarea Mioarei Roman. Detaliul care a atras atenţia EXCLUSIV

Ce conţinea pachetul oferit de pomană celor prezenţi la înmormântarea Mioarei Roman. Detaliul care a atras atenţia EXCLUSIV

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Petre Roman nu a dorit să o vadă pe fosta soţie înainte de înmormântare. Detaliul dezvăluit de cei prezenţi la priveghiul Mioarei Roman EXCLUSIV

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Noua metodă de fraudă prin telefon. Deținătorii de carduri bancare, vizați
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Halep NU mai joacă. S-a decis oficial. Anunțul venit chiar azi, 14 mai
Capital.ro
Cum vor fi recalculate pensiile de la 1 septembrie 2024 | CNPP a emis modelul deciziei de calcul
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro