26 feb. 2024 | 14:16

Cât costă dricul care o duce pe Mioara Roman pe ultimul drum. Lângă cine va fi înmormântată fosta soţie a lui Petre Roman FOTO EXCLUSIV

Monden
Cât costă dricul care o duce pe Mioara Roman pe ultimul drum. Lângă cine va fi înmormântată fosta soţie a lui Petre Roman FOTO EXCLUSIV

Tristețe mare pentru familia Mioarei Roman, care astăzi o conduce pe ultimul drum pe regretata jurnalistă de radio. Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”, a oferit detalii, în exclusivitate pentru Playtech Știri, direct de la înmormântare. Cât costă dricul care o duce pe Mioara Roman pe ultimul drum și lângă cine va fi înmormântată mama Oanei Roman.

Mioara Roman, înmormântare de lux

Mioara Roman este condusă astăzi pe ultimul drum, după ce s-a stins din viață la 84 de ani. Regretata jurnalistă de radio este plânsă de o mulțime de oameni care au cunoscut-o și au respectat-o pentru tot ce a realizat de-a lungul timpului.

La înmormântare participă personalități cunoscute, familia și prietenii Mioarei Roman, dar și ai fiicelor sale. Alături de Oana Roman este și Mihai Mitoșeru, unul dintre bunii săi prieteni, care spune că aceasta dă dovadă de o putere extremă, deși doar ea știe ce are în suflet:

„Durerea aceasta nu trece niciodată. Oana pare puternică, dar nu cred că e”

Cele care s-au ocupat de tot sunt Oana și Catinca, iar cea care s-a asigurat că înmormântarea va fi una ca la carte este Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”. Datorită serviciilor pe care ea le pune la dispoziție, regretata jurnalistă va fi condusă pe ultimul drum cu un Cadillac de 120.000 de euro.

Unde se află mormântul Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar a dezvăluit că Mioara Roman va fi înmormântată alături de familia ei, de părinți și surori. Ar fi fost una dintre marile sale dorințe, printre care și cea în care cerea să aibă parte de o moarte liniștită, în timpul somnului, exact așa cum s-a și întâmplat.

Toată lumea așteaptă să îl vadă la eveniment și pe Petre Roman, care a venit doar să aducă un ultim omagiu la priveghi, pe motiv că își dorește să și-o amintească așa cum era în vremurile bune.

Vezi și: Din ce familie provenea Mioara Roman. Ea și Petre Roman se cunoșteau din copilărie, locuiau în zone de lux din București

Tot de la Regina Întunericului aflăm că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a impresionat pe toată lumea cu apariția sa. Acesta a adus o coroană de-a dreptul specială, cu zambile parfumate, care a impresionat-o chiar și pe celebra organizatoare de evenimente.

Cât despre ținuta regretatei Mioara Roman, aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie elegantă, accesorizată cu perle și o pereche de pantofi noi. De asemenea, a fost și machiată, un serviciu special pe care îl asigură compania Gabrielei Lucuțar, iar coliva are și ea perle pe suprafață, pentru un plus de eleganță, care o definea perfect pe regretata traducătoare.

„Domnul Băsescu a trimit o coroană cu zambile, a înmiresmat toată biserica. Nu mi-am dat seama că sunt zambile în coroana… Organizez evenimente de 18 ani, dar e prima oară când văd o coroană plină de zambile, este chiar unică.

Este îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât, şi coliva are perle. Oana a cumpărat rochia, pantofii la fel. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos.

Este cripta goală în momentul acesta, dar lângă sunt chiar toate rudele Mioarei Roman: părinţii, sora. Mi-ar plăcea să vină şi domnul Petre Roman la înmormântare, ar fi fost nobil din partea lui. Dânsul a spus că prefera să nu o vadă aşa, ci aşa cum o ştia…”, ne-a dezvăluit Gabriela Lucuţar.

La ce preț ar ajunge înmormântarea Mioarei Roman

Fiicele celebrei Mioarei Roman, Oana și Catinca, și-au exprimat dorințele referitoare la modul în care își doresc să fie organizate funeraliile. Se pare că patru preoți vor oficia slujba, iar sicriul va fi transportat cu o limuzină de lux, extrem de valoroasă.

În această situație delicată, organizarea detaliilor a fost încredințată Gabrielei Lucuțar, cunoscută sub numele de „Regina Întunericului”. Conform solicitărilor, Oana a cerut o cantitate impresionantă de flori albe, exprimându-și dorința pentru o adevărată „cascadă” de flori albe.

De asemenea, se va face o donație generoasă de pachete alimentare către persoanele nevoiașe.

Într-un interviu recent, Gabriela Lucuțar, patrona firmei de pompe funebre, alături de care este asociată și Anamaria Prodan, a dezvăluit prețul de bază pentru o înmormântare. Cu toate acestea, dată fiind complexitatea și cerințele speciale ale familiei Mioarei Roman, este de așteptat ca suma finală să depășească cu mult prețul inițial.

Organizarea unei înmormântări implică multe detalii și cheltuieli, iar atunci când este vorba despre o personalitate publică sau despre o familie cunoscută, se adaugă o presiune suplimentară pentru a respecta standardele și cerințele specifice.

„La noi, la firma de pompe funebre, pentru o înmormântare, pornim de la suma de 5.000 de lei, este accesibil pentru toată lumea. Ce nu se știe, e că eu fac și înmormântări pentru cei care nu-și permit, este un act de caritate, de milostivenie. Am făcut asta, de câteva ori, am înmormântat și gratis„, spunea „Regina Întunericului” pentru Playtech.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre noua lui parteneră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro