05 iul. 2023 | 13:46

Ce condiție trebuie să respecte Alina Sorescu când pleacă în vacanță cu fetele: “Vom avea plecări mai scurte și mai dese” EXCLUSIV VIDEO

Monden
Ce condiție trebuie să respecte Alina Sorescu când pleacă în vacanță cu fetele: “Vom avea plecări mai scurte și mai dese” EXCLUSIV VIDEO

Alina Sorescu a devenit mult mai vizibilă în spațiul public de când ea și fostul soț, designerul Alexandru Ciucu, au decis să se despartă. Pe lângă emisiuni și evenimente alături de Picii lu’ Soreasca, artista și-a relansat cariera solo și participă la diverse prezentări de modă, în calitate de manechin pentru designerii cu care colaborează.

În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Alina ne-a spus că nu a fost niciodată atrasă de o carieră în modelling, ci doar a avut câteva apariții pe podium ca invitată, așa cum s-a întâmplat și în cadrul Soirees de la Mode 31 având ca temă Jean Paul Gaultier, un show pregatit până în cele mai mici detalii de către Alin Gălățescu și programat marți seară, dar care a fost amânat din cauza furtunii. Cu această ocazie, cântăreața ne-a povestit că planurile ei de vacanță cu cele două fiice sunt condiționate de soluția dată de instanță privind dreptul fiecărui părinte de a petrece câte o săptămână cu copiii, ceea ce este bulversant pentru micuțe.

Alina Sorescu a prins curaj și încredere în ea și acceptă diverse transformări de imagine în cadrul unor show-uri de modă. De această dată, artista a etalat o rochie excentrică, semnată de Cera Mihăilescu.

Alina Sorescu: “Mi-a plăcut foarte mult și am acceptat fără să clipesc

Ne întâlnim din nou la o prezentare de modă, la care ești manechin. Am impresia că îți place această ipostază.

Este un joc pe care mi l-a propus Cera Mihăilescu, cu care am lucrat în ultima vreme la multe dintre aparițiile mele.

Și pentru că ea a fost invitată de Alin Gălățescu să prezinte o mini colecție inspirată din lucrările lui Jean Paul Gaultier, mi-a arătat ideile ei, mi-a plăcut foarte mult și am acceptat fără să clipesc și îmi place ce a reușit să facă: o reinterpretare a creațiilor marelui Jean Paul Gaultier.

Ți-a propus Cera rochia sau a fost alegerea ta din colecția ei?

Mi-a propus-o ea gândindu-se la mine. S-a gândit că așa nu m-a mai îmbrăcat ea, în ultima vreme am tot avut alte culori până acum. De data asta ne-am dorit ceva mai jucăuș, m-a machiat Mirela Vescan, Cera are și o mini colecție de pălării de la care a pornit gândirea acestor ținute și pe care, iată că le-a și accesorizat în perfect acord cu tema aleasă.

Cât timp au durat toate aceste pregătiri?

Am fost la probă înainte, Cera este foarte meticuloasă și vrea să meargă mai departe și după ce vede cum îi vine rochia celei care o va purta. Noi suntem astăzi de dimineață îmbrăcate, pentru că am avut și o ședință foto pe tot parcursul zilei, așa că am avut o zi plină.

Alina Sorescu: “Cred că fiecare e cu talentul lui, e mai bine să fie așa

Ai cochetat vreodată cu modellingul?

Nu. Eu am cântat de mică, mi-am ales de la o vârstă foarte fragedă drumul, așa că dacă au mai fost ocazii, au mai fost doar așa în vreun context anume, cu vreun designer cu care colaborez pentru ținutele mele de scenă, dar atât. Cred că fiecare e cu talentul lui, e mai bine să fie așa.

Cum arată agenda pe perioada verii? Știu că ești foarte organizată.

Pe perioada verii sunt mai liberă. Am școala mea de muzică pentru copii și acum la 1 iulie le-am dat vacanță, am avut un eveniment la mare și apoi picii au intrat în vacanță. Urmează să mă revăd cu ei din luna septembrie când fac și înscrieri pentru pici noi. Mă bucur că am vacanță o dată cu fetițele și atunci timpul este pentru ele și îmi pun la punct proiectele pentru toamnă: lucrez la melodii noi, îmi propun chiar să filmez și un clip nou în vara asta. Sunt norocoasă că am o vacanță de aproape 3 luni.

 Ce condiție trebuie să respecte Alina Sorescu în vacanță cu fetele

 Cum vă organizați cu fetele? Unde plecați? Ce destinații ați ales?

Având în vedere că s-a decis ca fetițele să locuiască o săptămână la mamă, o săptămână la tată, e mai complicat să ne facem planuri pe termen lung. Așa că vom avea plecări mai scurte și mai dese în limita celor 7 zile, pe care trebuie să le petreacă la fiecare dintre părinți.

 Sunteți obligate să rămâneți în țară?

 Nu am discutat despre asta deocamdată.

 Cine te ajută cu fetițele când ai diverse proiecte?

 În primul rând eu mă ocup de fetițe, dar mă ajută și părinții mei, așa cum m-au ajutat dintotdeauna, ei au fost principalul meu sprijin în creșterea lor încă de când s-au născut.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Mâna Maicii Domnului, planta-minune care are beneficii extraordinare asupra sănătății | Puțină lume știe ce boli poate vindeca
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro