Ștefan Bănică a izbucnit în plâns la X Factor. Momentul care îți face pielea de găină: și Deliei i-au dat lacrimile

Ștefan Bănică a izbucnit în plâns la X Factor. Momentul care îți face pielea de găină: și Deliei i-au dat lacrimile
Ștefan Bănică jr. în lacrimi la X-Factor

Acest sezon de X-Factor este unul aparte. Odată prin restricțiile impuse de pandemie, dar și datorită vocilor din acest an, care sunt foarte bune. Au început deja audițiile din bootcamp, iar concurența este dură. Aseară Ștefan Bănică jr. a avut parte de emoții la X-Factor.

Emoțiile concurenților la X-Factor

Ștefan Bănică jr. Loredana, Delia și Ristei au echipe bune cu voci foarte bune. Concurența este mare iar momentele din bootcamp sunt pline de tensiune și emoții. Vineri seara a venit rândul vocilor feminine să demonstreze că pot merge mai departe în concurs. Aseară a fost momentul lui Șefan Bănică jr. și al concurenților din echipa sa. Juratul a intrat în bootcamp cu 10 concurenți, de fapt concurente, iar din acestea trebuiau să rămână trei.

Fiecare voce feminină a  avut atuurile ei și au fost obligate să-l convingă pe Ștefan Bănică jr. care este cea mai bună dintre ele. Una dintre vocile puternice rămase în concurs, este Andrada Precup. La cei 16 ani Andrada a demonstrat că poate fi vocea X-Factor, după ce a făcut o demonstrație de forță vocală interpretând ”Lie Ciocârlie” înrt-o manieră proprie.

Ștefan Bănică jr. în lacrimi la X-Factor

Momentul Andradei Precup a fost unul plin de sensibilitate, emoție și calități vocale excepționale. Nu este de mirare că a generat emoții intense, atât în sală, dar și la masa juraților. Ștefan Bănică jr., vădit emoționat și cu lacrimi în ochi a mers pe scenă și a îmbrățișat-o pe  posibila viitoare voce X-Factor, Andrada Precup.

„Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a concluzionat Ștefan.

Ceilalți jurați, Delia și Ristei au avut de asemenea reacții pline de emoție. ”Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta„, a spus Ristei. „Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv„, a adăugat și Delia.

Andrada Precup nu este la prima experiență de acest gen, având în vedere că a fost participantă și la ”Românii au Talent”,  Ceea ce este și mai spectaculos la tânăra de 17 ani, este faptul că s-a născut ”în întuneric”, fiind nevăzătoare.

În afară de Andrada Precup, Ștefan Bănică jr. a mai ales alte două voci puternice, și anume Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi. Toate trei, Ioana Ardelean, Andrada Precup și Alexandra Sîrghi au trecut mai departe și le vom revedea în următorul segment al concusului, ”Duelurile”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI