Ce chin îndură George Burcea de când Viviana Sposub lucrează la Kanal D: „Îmi e ciudă”

Ce chin îndură George Burcea de când Viviana Sposub lucrează la Kanal D: „Îmi e ciudă”
George Burcea, afectat de noul proiect al Vivianei Sposub?

George Burcea și Viviana Sposub formează unul din cele mai iubite cupluri din shobwbiz-ul românesc. Cei doi și-au început relația chiar sub privirile atente ale românilor în cadrul emisiunii ,,’Ferma vedetelor – orășeni vs săteni’. Deși mulți nu le dădeau șanse, iată că povestea lor a ajuns acum să fie una stabilă și cu rădăcini puternice. Cu toate astea, job-urile pe care le au le strică uneori calculele. Ce chin îndura fostul soț al Andreei Bălan de când tânăra prezentatoare de TV se bucură de noul proiect de la Kanal D?

George Burcea, afectat de proiectul Vivianei Sposub de la Kanal D: ce chin îndură actorul?

Viviana Sposub este una din cele mai tinere prezentatoare de pe micul ecrane de la noi. Aceasta este cunoscută de câțiva ani, iar cariera ei pare că se conturează frumos și lin.

Fosta concurentă de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” reușește să surprindă pe toată lumea și să fie mereu prezentă în online, dar cu toate astea să pună și o barieră atunci când e nevoie în cazul vieții personale.

Cu toate astea, le oferă uneori fanilor mici detalii de dincolo de TV, mai cu seamă că trăiește asumat o relație cu un alt personaj cunoscut în lumea mondenă.

Vedeta a povestit recent cum arată o dimineață în casa ei și a iubitului celebru. Actorul se pare că nu ratează nicio emisiune în care apare amoreza sa.

Bruneta a susținut că se trezește destul de devreme ca să se pregătească pentru a intra în direct alături de George Tănase și Bursucu. De asemenea, ea a subliniat că nu îl lasă pe partenerul ei să doarmă pentru că îi este ciudă de somnul lui dulce de la primele ore.

,,Fac tot posibilul. Mi-e ciudă”

,,Noi reușim să ne gestionăm relația în așa fel încât să petrecem extrem de mult timp împreună, acesta este și secretul relației noastre. Facem mai toate lucrurile împreună. Acum, de când eu mă trezesc cu noaptea în cap, ne-am făcut cumva un program. Îl trezesc la 4 dimineața și pe el, parcă îmi e ciudă să îl văd cum doarme ca un îngeraș.

Fac tot posibilul să îl trezesc, deschid toate luminile, dau drumul la muzică, dau drumul la apa din duș, fac foarte multă gălăgie. Ne bem cafeaua împreună. Probabil el mai moțăie vreo oră atunci când eu merg spre televiziune, dar, la ora 8, de fiecare dată, deschide televizorul și se uită la emisiune. Mă ține la curent cu un feedback la cald”, a povesit Viviana Sposub, pentru ego.ro.