07 feb. 2022 | 17:09

Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub pe parcursul emisiunii „Bravo, ai stil!” Cu ce s-a ales deși a ratat marele premiu EXCLUSIV

Emisiuni TV
Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub pe parcursul emisiunii „Bravo, ai stil!” Cu ce s-a ales deși a ratat marele premiu EXCLUSIV
„Tremuram din toate încheieturile, iar inima mea era cât un purice în așteptarea deznodământului”

Viviana Sposub ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre finala de infarct a concursului „Bravo, ai stil!” (Kanal D), desfășurată în urmă cu două zile. A ratat „la mustață” premiul de 100.000 de lei și marele trofeu, ba chiar a și slăbit 5 kilograme pe parcursul competiției de modă. În ciuda neașteptatei înfrângeri, ea a găsit puterea să o felicite pe câștigătoarea Ruxi Opulenta, dând dovadă de fair-play: „Nu sunt câștigătoarea “Bravo, ai stil!”, dar vă jur că mă consider extrem de câștigată. Felicitări, Ruxi!”, ne-a declarat Viviana în exclusivitate.

„Tremuram din toate încheieturile, iar inima mea era cât un purice în așteptarea deznodământului”

Viviana Sposub a avut mari emoții, în finala de sâmbăta trecută a competiției de la Kanal D, în care s-a împlicat, trup și suflet, luni la rând:

„Tot ce vă pot spune e că tremuram din toate încheieturile, iar inima mea era cât un purice în așteptarea deznodământului”.

La două zile de la ratarea premiului de 100.000 de lei, Viviana Sposub ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro:

„Am avut mari emoții, nu pot fi în totalitate explicate în cuvinte. Tot ce vă pot spune e că tremuram din toate încheieturile. Inima mea era cât un purice în așteptarea deznodământului. Am muncit enorm pentru proiectul acesta.

La început nu credeam că o să rezist prea mult în competiție. Dar am realizat pe parcurs că am toate atuurile pentru a ajunge în finală și am prins mai multă încredere în mine”, a mprturisit Viviana Sposub în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Viviana Sposub a dat dovadă de fair-play: „Felicitări, Ruxi!”

Viviana a felicitat-o pe Ruxi, rivala ei, care, după un duel strâns, a intrat în posesia marelui premiu de 100.000 de lei și a trofeului „Bravo, ai stil!”:

„Nu sunt eu câștigătoarea Bravo, ai stil!, dar vă jur că mă consider extrem de câștigată. Am avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. O experiență prin intermediul căreia m-am putut lăsa descoperită de oamenii de acasă, astfel ajungând la inimile lor.

Și cu această mulțumire îmi voi continua drumul. Acum am de partea mea o mulțime de oameni care mă susțin și mă apreciază! O felicit pe Ruxi, dar și pe celelalte finaliste și le mulțumesc celor de acasă că ne-au urmărit si ne-au susținut în marea finală!”.

Viviana Sposub, pe urmele Andreei Marin și ale Mihaelei Rădulescu: „Sunt mândră că sunt moldoveancă!”

Frumușica Viviana Sposub, născută în Botoșani, este o femeie cu ambiții mari. Întrebată de reporterii Playtech.ro despre Andreea Marin și despre Mihaela Rădulescu, alte două moldovence de succes, ea ne-a declarat:

„Sunt mândră că sunt moldoveancă. Și mă bucur că oameni frumoși și talentați din zona în care m-am născut își construiesc cariere apreciate la nivel național.

E greu să pleci departe de casă și să îți îndeplinești visul, tocmai de aceea consider că moldovenii au un strop de ambiție în plus care îi ajută să reușească”.

Povestea prenumelui său, Viviana: „Pe aripile vântului a fost filmul preferat al mamei!”

Viviana Sposub, prezentatoarea tv care a lucrat și la Antena, dar și la PRO TV, ne-a mai ezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, și povestea prenumelui său, atât de rar întâlnit în România:

„Îmi iubesc numele și întotdeauna am considerat că părinții mei au făcut cea mai bună alegere. Pe aripile vântului a fost unul dintre filmele mamei preferate. Numele actriței principale, Vivien Leigh, a fost inspirația în alegerea numelui meu.

Totuși, luând în considerare că în anul în care m-am născut, 1997, un asemenea nume nu era tocmai obișnuit. Mai ales în zona Moldovei. Părinții mei au decis să îi dea o formă autohtonă și să adauge a-ul aferent numelor românești. Deși mi-ar fi plăcut să fiu Vivien sau Vivian, cred că numele pe care îl port mă reprezintă și mi se potrivește întru totul.”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro