06 nov. 2020 | 15:26

Ce căutau americanii pe Google în timp ce Trump și Biden așteptau voturile poporului. Ireal!

Diverse
Ce căutau americanii pe Google în timp ce Trump și Biden așteptau voturile poporului. Ireal!
Google a psotat trendurile de căutări din seara alegerilor

Americanii fac în mod clar tot ce pot pentru a trece peste stresul săptămânii electorale. Așa că mulți dintre ei au început să caute tot felul de lucruri pe Google în această perioadă.

Căutările Google arată că stresul din ziua alegerilor din America

Americanii sunt încă puternic împărțiți în ceea ce privește politica. Dar există o problemă bipartidistă pe care putem părea că suntem de acord cu toții în timpul săptămânii electorale. Și anume faptul că lupta împotriva stresului este reală.

Pe măsură ce americanii așteaptă rezultatele alegerilor prezidențiale, mulți americani se îndreaptă spre mâncare pentru a le ușura anxietatea. Mai multe tendințe alimentare au apărut rapid ca și câștigători clari. Marți seară, contul de Twitter @GoogleTrends a postat o fotografie cu primele cinci căutări legate de produsele alimentare din ziua alegerilor, împreună cu „Te gândești la mâncare, în această #ElectionDay? Nu ești singur”.

Google luat cu asalt de americani în ziua alegerilor

Google Trends: De unde oamenii nu știu deja unde se află cartofii prăjiți și băuturile alcoolice ???

După cum se dovedește, americanii flămânzi căutau pizza, mâncare chinezească, magazine de băuturi alcoolice, sushi și mâncare mexicană în masă,  în timp ce au urmărit voturile desfășurate în noaptea alegerilor. Mai târziu, noaptea, Google Trends a trimis o altă actualizare, de această dată dezvăluind alți doi termeni de căutare. Aceștia erau „cartofi prăjiți în apropere” și „magazine de băuturi alcoolice lângă mine”, și au fost la un nivel maxim.

Americanii stresați alimentar în seara alegerilor

Arizona, California și Nevada au condus  cu cele mai multe căutări de cartofi prăjiți, în timp ce Delaware, Maryland și Tennessee căutau cu nerăbdare un pic de curaj lichid. Alte căutări populare au inclus „cartofi prăjiți cu brânză” și „magazin deschis de băuturi alcoolice”. Unii utilizatori de Twitter s-au alăturat conversației pentru a admite că într-adevăr caută cartofi prăjiți sau băuturi alcoolice.

Alții au fost destul de surprinși să vadă că concetățenii lor nu erau deja bine pregătiți cu mâncare grasă și alcool pe apelare rapidă. O mulțime de utilizatori de rețele sociale s-au dus pe Twitter în solidaritate cu colegii lor consumatori de stres și au împărtășit alimentele care i-au ajutat să treacă de săptămâna aceasta. Unii oameni mâncau cu nerăbdare o mulțime de carbohidrați, în special pâine.

Alții mâncau rapid alte tipuri de gustări încântătoare. Cei mai mulți utilizatori Twitter au fost de acord că în timpul săptămânii electorale, este OK să mănânci oricât ai vrea. Americanii fac în mod clar tot ce pot pentru a trece peste stresul săptămânii electorale și nu suntem surprinși să vedem că alimente precum cartofii prăjiți și băuturile alcoolice se află destul de sus pe lista lor. Pentru că sincer, indiferent dacă sunt democrați sau republicani, au fost de acord cu toții că este o combinație.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro