Ce cadou minunat a primit Roxana Nemeș de ziua ei. Costă o avere

Roxana Nemeș a împlinit astăzi 32 de ani, motiv pentru care a sărbătorit alături de iubitul ei.

Ce cadou minunat a primit Roxana Nemeș de ziua ei

Și ca să îi arate cât de mult o iubește, bărbatul i-a făcut un cadou deosebit, care a impresionat-o pe fosta concurentă Survivor.

Logodnicul cântăreței i-a făcut cadou o brățară cu diamante superbă, care se potrivește cu inelul de logodnă pe care i l-a oferit anul trecut.

Călin Hagima știe cum să ajungă la inima unei femei, așa că i-a cumpărat Roxanei Nemeș o bijuterie superbă, deloc ieftină, având în vedere că este cu diamante.

„Deja am început să primesc cadouri de ziua mea. Brățara aceasta superbă am primit-o de la iubitul meu. Nu-i așa că e superbă?!”, și-a întrebat Roxana fanii de pe Instagram.

Și pentru că i s-a părut că nu este suficient, Călin i-a mai dăruit logodnicei sale și un parfum fin.

„Doamneee, îl ador, îl ador, îl ador! Nu vreți să știți cum miroase”, a spus Roxana Nemeș în timp ce își desfăcea cadourile.

Vedeta a primit sute de mesaje de felicitări, buchete de flori, prăjituri și alte cadouri din partea apropiaților săi. Ea a primti și un tort cu sigla Survivor di partea celor de la Kanal D.

Totodată, Roxana Nemeș a spus că este și ziua aniversară a căsniciei părinților săi, care împlinesc 33 de ani de când sunt împreună.

Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor

Vedeta a fost nevoită să renunțe la competiția Survivor, după ce a avut mai multe probleme medicale. Medicii i-au făcut analize și au recomandat că ar fi cel mai bine să iasă din concurs.

„Cred că avem întotdeauna de învățat. Mă bucur că am ales să vin la Survivor. M-a uimit și m-am uimit. Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat puterea și oamenii de acasă m-au susținut până acum, în momentul de față. Sper să fiți buni, să treceți cu bine”, a fost mesajul vedetei, înainte să plece.

Cântăreața a plecat din show cu lacrimi în ochi, fiind tristă pentru că nu a putut continua să își arate abilitățile sportive și a fost nevoită să se întoarcă în România din cauza problemelor medicale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI