21 feb. 2024 | 17:05

Ce cadou i-a făcut Oana Roman fiicei sale, în vacanţa din Egipt. Isabela a împlinit 10 ani: „Nu am vrut să mai aştept”

Monden
Ce cadou i-a făcut Oana Roman fiicei sale, în vacanţa din Egipt. Isabela a împlinit 10 ani:
Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit 10 ani. Ce cadou a primit în vacanța organizată în Egipt.

Oana Roman și-a dus fiica în vacanță în Egipt, cu ocazia zilei sale de naștere. Isabela, fata pe care vedeta o are împreună cu Marius Elisei, a împlinit miercuri, 21 februarie 2024, 10 ani. Ce cadou a primit fetița din partea mamei sale, potrivit declarațiilor făcute de aceasta din urmă. Foto

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit 10 ani

Miercuri, 21 februarie 2024, Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit 10 ani. Copila este foarte fericită să își sărbătorească ziua de naștere, care pare să fie plină de surprize din partea mamei sale. Potrivit celor mai recente informații, tatăl ei nu se află alături de ea.

„La mulți ani, iubirea vieții mele! Totul meu pentru totdeauna, în lumea asta și toate lumile ce vor fi! Te iubesc mai presus de tot! ❤️❤️❤️❤️❤️”, este mesajul publicat de Oana Roman pe platformele sociale, alături de o serie de fotografii ce pot fi vizualizate în galeria foto.

Te-ar putea interesa și: Cornel Păsat, dezvăluiri fără perdea din relaţia cu Oana Roman. Ce nu trebuia să facă dansatorul faţă de vedetă: „E aprigă la mânie”

Cu cine este în vacanță Isabela, în Egipt

Nu doar Oana Roman a reacționat public privind ziua de naștere a Isabelei. Și tatăl ei, Marius Elisei, a marcat momentul pe platformele sociale. Bărbatul i-a urat fetiței mulți ani sănătoși, frumoși, plini de bucurii și realizări. Tatăl Isabelei a mărturisit că este foarte mândru de fiica lui.

Doar că, potrivit celor mai recente informații, Marius Elisei nu se află împreună cu Isabela de ziua ei de naștere. Copila este împreună cu mama ei, Oana Roman, care a organizat pentru aceasta o vacanță în orașul Hurghada din Egipt. Astfel, mama și fiica petrec ziua deosebită pe plajă, la soare.

Ce cadou a primit Isabela din partea mamei sale

„Azi a fost cea mai călduroasă zi. Cadou de ziua Isei. De obicei, după masa mergeam în cameră, astăzi stăm la plajă. Diseară i-am organizat o cină surpriză”, a dezvăluit Oana Roman pe platformele sociale, precizând că darul pregătit pentru fiica ei i l-a dat deja.

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a primit în dar din partea mamei sale un telefon mobil, potrivit dezvăluirilor făcute de vedetă.

„Cadoul l-a primit când am venit aici, căci n-am vrut să aștept să îi dau telefonul de abia astăzi”, s-a exprimat Oana Roman, într-un InstaStory, pe platforma Instagram.

Cât de bine se înțelege Isabela cu tatăl ei, Marius Elisei

Te-ar putea interesa și: Mioara Roman, într-o stare greu de imaginat. Cum a filmat-o Oana, fiica sa, pe fosta soţie a premierului Petre Roman

Nu se știe, până la momentul redactării acestui articol, dacă Isabela a primit vreun cadou din partea tatălui său, care nu se află în Egipt. Acesta doar a marcat momentul pe rețelele sociale. Trebuie precizat că Oana Roman a susținut public că relația dintre bărbat și fiica lui s-a răcit după divorț.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Cele cinci zodii care fac bani frumoși după Paște | Vor da lovitura și scapă de toate problemele financiare
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro