Ce cadou extrem de scump i-a făcut Inna celei mai bune prietene. A plătit mii de euro

Ce cadou extrem de scump i-a făcut Inna celei mai bune prietene. A plătit mii de euro
Inna i-a făcut un cadou de mii de euro celei mai bune prietene

Se pare că Inna este o persoană care își apreciază cu adevărat prietenii. Artista și-a surprins cea mai bună prietenă cu un cadou  la care aceasta nici nu visa. Când vine vorba de cadouri vedeta nu se uită la bani.

Ce cadou extrem de scump i-a făcut Inna celei mai bune prietene

Are mare succes în carieră și știe mereu să își aprecieze prietenii care au susținut-o și îi sunt mereu aproape. Inna a demonstrat că știe cum să le mulțumească persoanelor din viața ei. Se pare că vedeta este chiar foarte darnică în acest sens. Cântăreața a cheltuit mulți bani pentru a-i face o surpriză incredibilă, celei mai bune prietene.

Pe vloggul său personal, cântăreața le-a făcut cunoștință internauților cu Anca, cea mai bună prietenă a sa. S-ar părea că prietena artistei este îndrăgostită de culoarea roz, motiv pentru care, în filmuleț, persoanele care au participat la marea surpriză erau îmbrăcate în mod specific.

”A sosit ziua în care Anca o să primească cadou o mașină roz. Este cel mai bine păstrat secret din România”, a dezvăluit Inna.

Anca este prietena artistei de aproximativ 15 ani

Înainte de momentul special, Inna a ținut să spună câteva cuvinte de laudă despre Anca, persoana care îi este alături de mai bine de zece ani.

”Anca este prietena mea de aproximativ 15 ani. Am trecut prin o grămadă de situații, momente. A fost în turneu cu mine. Mă cunoaște și o cunosc atât de bine. Sunt câteva lucruri pe care aș vrea să le spun despre ea. Anca este omul în care poți să ai încredere absolută. Este printre puținele persoane pe care le-am întâlnit, care nu este invidioasă. Tot timpul se bucură pentru ce mi se întâmplă mie sau prietenilor, familiei.”, a mai povestit artista, potrivit Spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI