Ce cadou a primit Raluca Pastramă de 8 Martie. Fosta soție a lui Pepe s-a lăudat cu el

Ce cadou a primit Raluca Pastramă de 8 Martie. Fosta soție a lui Pepe s-a lăudat cu el
Ce cadou a primit Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, de 8 Martie

Deși nu tocmai în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, Raluca Pastramă încearcă să își păstreze zâmbetul pe buze, cel puțin în aparență. Nu la fel a fost și de 8 Martie, când fosta soție a lui Pepe a uitat realmente de tumultul divorțului și s-a bucurat simplu de prezența copiilor de la grădiniță, a fetelor ei, de cadourile oferite de aceștia, dar și de darul primit din partea unui atelier de haine, cu care s-a lăudat pe internet.

Raluca Pastramă și-a prezentat cadoul de 8 Martie pe Instagram. Fosta soție a lui Pepe a fost complimentată

Raluca Pastramă a ales ca ziua de 8 Martie să și-o petreacă la grădinița pe care o deține, unde învață fetele ei. Femeia a postat mai multe imagini și înregistrări video cu felul în care a fost surpinsă de copii cu flori, mărțișoare și desene. Ea a arătat mândră urmăritorilor ei și felicitările primite în dar de la fiice.

Pe lângă aceste amintiri, fosta soție a lui Pepe a primit din partea unei croitorii și un set cu furou și halat de noapte, negru, pe acoluri cu imprimeu zebră, în care să-și petreacă nopțile. Cadoul a fost pe placul brunetei, astfel că imediat ce l-a scos din cutie l-a și probat. Pe un așa corp…nu avea cum să nu stea decât perfect. Raluca se îngrijește de aspectul ei fizic, chiar reluându-și orele de antrenament la sala de sport la scurt timp după ce vestea divorțului de cântărețul latino a împânzit ziarele.

„Ești o femeie puternică și frumoasă! La mulți ani pentru 8 martie, mamico!/ Să te bucuri de cele 2 prințese/ Ești o mămică frumoasă și sexi/ La mulți ani pentru mâine de ziua femeii/ Cea mai frumoasă!”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor Ralucăi Pastramă.

S-au despărțit după nouă ani de relație și șase ani de căsnicie

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă se despart după șase ani de căsnicie a făcut valuri în showbizul autohton. Ca să nu lase loc de speculații, cântărețul a preferat să-și anunțe fanii prin intermediul unui videoclip pe care l-a postat pe canalul său de Youtube. Pepe spune că decizia despărțirii i-ar fi aparținut soției sale.

„Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează”, se destăinuia vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI