Andreea Berecleanu a mărturisit ce face după ce se termină Observatorul de pe Antena 1 FOTO

Vedeta de la Antena 1 e una dintre cele mai îndrăgite prezențe ale micului ecran. Publicul din România o apreciază pe Andreea Berecleanu și datorită eleganței de care dă dovadă, odată cu fiecare apariție. De această dată, prezentatoarea de la Observatorul difuzat seara le-a arătat tuturor ce a făcut, când camerele de filmat au fost oprite.

Andreea Berecleanu a mărturisit ce face după ce se termină Observatorul de pe Antena 1

Andreea Berecleanu a mărturisit ce face după ce se termină Observatorul de pe Antena 1 FOTO
Andreea Berecleanu le-a arătat tuturor ce a făcut în platoul de filmare, după terminarea Observator TV, alături de colega ei Octavia Geamănu

În urmă cu puțin timp, prezentatoarea de la principalul jurnal de știri al zilei le-a arătat prietenilor săi virtuali, de pe Instagram, că a fost cuprinsă de spiritul sărbătorilor de iarnă. Vedeta le-a transmis fanilor că în urmă cu o seară, atunci când și-a încheiat transmisiunea de la pupitrul Observatorului de pe Antena 1, s-a apucat de decorat studioul în care lucrează. Ba mai mult, a fost și ajutată de către colegii săi, aceasta oferindu-le tuturor o ipostază în care este și alături de o altă vedetă de pe post, și anume Octavia Geamănu.

„Aseară, după Observator, așteptam să înceapă o ședință importantă. Ne-am pus globuri în urechi, mustăți, după caz”, a scris Andreea Berecleanu, în dreptul imaginilor festive, publicate pe Instagram.

Mai mult, internauții au putut remarca, odată cu pozele festive postate de către celebra prezentatoare, că aceasta s-a distrat pe cinste, dar și că este o mare iubitoare de astfel de decorațiuni tematice. Pentru că într-adevăr au mai rămas câteva zile până la Crăciun, vedeta de la Antena 1 a dorit să le facă tuturor o surpriză și să își anunțe urmăritorii din mediul online că deja s-a apucat de treabă, dar și că a avut ajutoare de nădejde. A fost o ocazie cu totul specială pentru Andreea Berecleanu, iar nu mulți au văzut-o cu siguranță în asemenea ipostaze, prea des, cel puțin nu în public.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI