Ce bărbați îi plac Ramonei Olaru de la Neatza. Dezvăluiri neașteptate făcute de vedeta Antenei 1

Ce bărbați îi plac Ramonei Olaru de la Neatza. Dezvăluiri neașteptate făcute de vedeta Antenei 1
ce barbati ii plac Ramonei Olaru

Ce bărbați îi plac Ramonei Olaru de la Neatza. Dezvăluirile neașteptate făcute de vedeta Antenei 1. Ramona Olaru are o relație cu Cătălin Cazacu și se îndreaptă către oficializare. Ramona Olaru a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit despre viața ei, despre carieră, dar și despre viața personală.

Ramona Olaru s-a lansat în afaceri

Ramona Olaru a participat la un eveniment în această săptămână, acolo unde a dezvăluit mai multe amănunte despre ea. Acesta a dezvăluit că merge la psiholog și că se împarte între viața de familie și carieră. Vedeta a povestit că acum se simte bine și că în ultimii ani a tot fost conectată cu copilul interior.

„În ultimii doi ani, sunt foarte conectată cu acel copil, pentru că merg la psiholog și trebuie să-l mai iau în brațe, din când în când. Deci, sunt foarte apropiată. Am primit de multe ori mesaje prin care oamenii mă rugau să le dau numărul de telefon al psihologului meu. Ceea ce înseamnă că am făcut un lucru bun, vorbind despre asta.

Oamenii te cred nebun dacă mergi la psiholog. Dar ei nu știu că, de fapt, rezolvi niște traume, niște probleme cu care te lupți de mic și nu poți să-ți faci decât un bine”, a spus Ramona Olaru pentru cancan.ro.

Ramona Olaru a povestit că în plan profesional și-a deschis și niște afaceri micuțe și să speră să aibă tot mai mult succes.

„Am mers pe principiul „ce n-am avut când am fost mică să dobândesc când sunt mare”. Și, în continuare, fac treaba asta, dar nu uit niciodată de unde am plecat. Ăsta e principiul pe care merg și cred că se vede, eu nu uit niciodată de unde am plecat. Să fiu altfel sau să mă port altfel decât sunt. M-am apucat de niște business-uri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea.

Când oamenii spun că nu le place varianta mea, într-un fel, în suflet, m-a deranjat, dar am continuat să fiu aceeași, să nu schimb nimic de la mine, doar ca să plac cumva. Ca să fiu pe placul cuiva. Nu, niciodată. Am mers înainte. Dar nu spun că nu m-au durut unele lucruri”, a continuat Ramona Olaru.

Ce bărbați îi plac Ramonei Olaru de la Neatza

Ramona Olaru a povestit și care sunt bărbații care îi plac.

„Pantalonii strânși pe bărbați nu-mi plac! Îmi place atât de mult bărbatul care stă cu mine și care împarte casa și patul n-are obiceiul de genul ăsta… Mai poartă tricouri scurte câteodată și, când mai ridică mâinile… Dar m-am ocupat de treaba asta și nu mai face. Măcar e ascultător. Am descoperit că și mie-mi place ca, așa, un bărbat să aibă puțină burtică.

Dar tot timpul am știut că nu-mi plac bărbații cu mușchi. Nu-mi place ca bărbatul să fie dulap, să fie, așa, mai moale. Îmi place, când pun mâna pe mâna lui, să fie un pic mai moale, nu țeapănă, așa! Ce-i aia? Vreau să simt cum mă ia ceva pufos în brațe”, a mai dezvăluit Ramona Olaru.