Ce avere uriașă are Smiley. Juratul de la Vocea României stă într-o casă de sute de mii de euro

Ce avere uriașă are Smiley. Juratul de la Vocea României stă într-o casă de sute de mii de euro
Smiley stă într-o casă de sute de mii de euro

Smiley este un om împlinit pe toate planurile. Se bucură de celebritate, are emisiune la TV, cântă în fața a mii de oameni pe scenele din întreaga țară și are o iubită care întoarce toate privirile când apare la evenimentele publice. Și pentru că trebuie să se retragă în liniște după fiecare zi de muncă, stă într-o casă de sute de mii de euro.

Smiley stă într-o casă de sute de mii de euro

Smiley locuiește într-o casă de vis care valorează 300.000 de euro și este situată în comuna Cernica din județul Ilfov. O sumă exorbitantă pentru o locuință, însă artistul nu se poate plânge, având în vedere că primește 10.000 de euro pentru un concert. Juratul de la Vocea Românei a lăsat proiectul pe mâna unor tineri arhitecți și nu s-a implicat deloc în amenajarea casei sale.

Iubitul Ginei Pistol stătea cu chirie în anul 2008, dar lucrurile i-au mers de minune în ultima perioadă și acum se bucură de lux. Smiley și Gina se pot retrage liniștiți în vila din Cernica după o zi de muncă și pot sta de parte de ochii curioși ai fanilor. Casa a fost mobilată cu fotolii imense, rafturi din lemn masiv și covoare rustice.

Foto: GraphGeeks.ro
Foto: GraphGeeks.ro

„Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanții firmei care s-a ocupat de casa lui Smiley.

Foto: GraphGeeks.ro
Foto: GraphGeeks.ro

Aceeași firmă s-a ocupat și de apartamentul pe care Smiley îl deține în Capitală, dar și de birourile de la HaHaHa Production, firma al cărei proprietar este.

Fanii lui Smiley îl pot urmări la Vocea României, emisiunea de la Pro TV, în timp ce Gina Pistol poate fi văzută la Chefi la Cuțite, pe Antena 1.