Ce avere poartă pe mâini Anamaria Prodan. Doar un inel valorează cât 4 apartamente

Ce avere poartă pe mâini Anamaria Prodan. Doar un inel valorează cât 4 apartamente

Anamaria Prodan este o prezență controversată în showbiz-ul românesc. O fire excentrică și directă, pe ea fie o placi, fie nu. Nu există cale de mijloc. Vedeta trăiește pe picior mare și își etalează bogățiile cu fiecare ocazie. Ea a reușit să se strecoare într-o lume considerată până nu de mult a bărbaților, iar acum își poate satisface toate poftele, ba chiar ar putea trăi 20 de vieți cu banii pe care i-a agonisit, după cum spune chiar ea.

„Sexy impresara“, așa cum mai este numită, a vorbit, recent, despre accesoriile de zeci de mii de euro care au transformat-o în una dintre cele mai invidiate vedete. Un singur inel valorează cât 4 apartamente. Mai multe detalii, în continuare.

Averea de pe degetele Anamariei Prodan

Are o carieră și un fizic de invidiat, trăiește pe picior mare și nu se sfiește să arate acest lucru. Mai nou, Anamaria Prodan și-a câștigat renumele de „Regina luxului“, căci opulența este la rang de artă când vine vorba de aparițiile ei. Pe scurt, ea a reușit să ajungă una dintre cele mai înstărite femei din România.

Cunoscută pentru „apetitul“ mare pentru bijuterii și genți scumpe, vedeta a surprins, din nou, audiența cu averea de pe degetele ei.

Ea a vorbit deschis, în emisiunea moderată de Victor Vrânceanu – ProSport Live –, despre pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru bijuterii.

„– Ești plină de diamante pe mâini. Inelul e cât capul meu.

– Nu e cât capul. Nu zic cât costă.

– E peste 60.000 de euro?

– Păi știi, văd. E un inel pe care mi l-am dorit pe ambele culori, aur galben și aur alb.

– De la cine l-ai primit?

– De la soțul meu. Bratu o să îmi ia când o să îl duc afară. Îl iubesc rău.

– 78.500 de euro scrie pe site-ul oficial.

– Ai aflat prețul.

– Nu ai multe diamante?

– Îmi plac. În tinerețe am strâns pentru copii, acum e timpul să trăiesc eu. Absolut orice îmi place, îmi iau.

– Și ceasul e (Audemars) Piguet?

– Da. Laur are foarte multe ceasuri. Are vreo 30 de ceasuri. Îi plac ceasurile mai mult ca mașinile. Eu am chestia cu mașinile. La mine e să se vadă, pe bogăție. Și mașina trebuie să fie foarte frumoasă la mine.

– Mergi cu Maybach-ul?

–  Da, am șofer“, a dezvăluit Anamaria Prodan.

„Aș putea trăi 20 de vieți“

Anamaria Prodan duce o viață la care alții nici nu visează
Anamaria Prodan duce o viață la care alții nici nu visează

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro“.

Anamaria Prodan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI