Anamaria Prodan, șocată de gestul lui Gigi Becali! Cum a refuzat 25 de milioane de euro patronul FCSB

Gigi Becali vrea să de un tun de proporții cu starurile pe care le are la FCSB

Dennis Man este unul dintre cei mai curtați jucători de la FCSB. iar forma bună prin care trece a readus în discuție un posibil transfer. Atacantul a marcat două hat-trickuri în ultimele două partide, cu Backa Topola și FC Argeș. Dar echipa care vrea să îl achiziționeze va fi nevoită să facă un efort financiar considerabil. Au existat informații că o ofertă de cinci milioane de euro a celor de la Norwich a fost refuzată de Gigi Becali. Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, spune că suma ar fi fost mult mai mare. De cinci ori mai mare dacă pentru ambele staruri de la FCSB, Dennis Man și Florinel Coman.

Anamaria Prodan spune că FCSB ar trebui să încerce să obțină și 10 procente dintr-un viitor transfer

„Dennis Man valorează acum 10 milioane. Gigi Becali a avut oferta asta, dar a refuzat. Gigi Becali a refuzat 20 de milioane pentru Man și Coman, plus bonusurile astea. A refuzat de 4 ori suma asta. Oferta de la Norwich ajungea la 23 de milioane de lire, adică 25 de milioane cu tot cu bonusuri. Man poate pleca pe bani foarte mulți în Italia, Spania, Germania. Dacă iei 10% dintr-un viitor transfer e bine. 30% e mult”, a declarat Anamaria Prodan.

Soția lui Laurențiu Reghecampf este convinsă că ascensiunea lui Dennis Man i se datorează și lui Thoms Neubert. Neamțul a revenit la FCSB în această vară, ca preparator fizic.

„Creșterea lui Man i se datorează și lui Neubert. Vine selecționerul României U21 și îi spune că e urmașul lui. Vine Mutu și îi spune asta lui Man. El e unic în România în momentul ăsta. Este exemplar unicat acum, de ce? Și-a dat seama că e extraordinar, dar că trebuie să muncească de 5 ori mai mult ca să nu dezamăgească.

Dennis Man și Florinel Coman, aici alături de Florin Tănase, sunt cei mai bine cotați jucători de la FCSB

Este unic din toate punctele de vedere. Nu a ieșit din cuvântul părinților lui, are businessul lor, încearcă și îi merge. Are alte preocupări. Nu știe de cluburi, nu îl interesează.  Nu se gândea nimeni că nu o să fie luat la națională de Rădoi. Probabil a fost frustrat. Eu dacă eram selecționer nu aș fi luat jucători care nu evoluează la echipele de club. Dennis Man este mai tehnic decât Mutu”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI