Ce avere fabuloasă are Nadia Comăneci. Trăiește într-o casă care valorează milioane de euro. Dar totul nu se rezumă la bani

Nadia Comăneci are o avere estimată la 25 de milioane de euro

Nadia Comăneci a reprezentat România la cel mai înalt nivel și a fost prima sportivă prima din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Cu toate acestea, Nadia a fost nevoită să  își găsească un nou drum în Statele Unite ale Americii, unde a strâns o avere impresionantă.

Nadia Comăneci are o avere estimată la 25 de milioane de euro

În 1989, Nadia Comăneci a fugit în SUA și nu a durat mult până când marile companii au început să îi facă oferte pentru publicitate. Prima reclamă în care a apărut a fost pentru lenjerie intimă, pentru una dintre cele mai cunoscute companii din New York. În scurt timp, ofertele au început să curgă, iar fosta sportivă a trebuit să își aleagă doar ceea ce îi convine cel mai mult.

Nadia și soțul ei au deschis în Oklahoma un complex de gimnastică în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, iar ulterior au cumpărat o casă care costă acum cel puțin 2 milioane de euro. Fosta sportivă a făcut câteva investiții și în București, profitul obținut fiind de câteva milioane de euro.

Vedeta mai câștigă bani frumoși și din contractele pe care le are cu posturile de televiziune la care este angajată pe postul de comentator. În plus, participă frecvent la diferite acțiuni sportive sau sociale, pentru care a primit până acum 4 milioane de euro. Din contractele de publicitate mai obține aproximativ 5 milioane de euro, iar de la revista pentru care a vândut primele fotografii cu fiul ei, Dylan, a primit 1 milion de euro. Jurnaliștii americani scriu că averea Nadiei este de cel puțin 25 de milioane de euro.

„Zeița de la Montreal” este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii din toate timpurile. A fost prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut și primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI