11 oct. 2023 | 08:21

Ce avere fabuloasă are Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu a ajuns în schimb la azil

Monden
Ce avere fabuloasă are Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu a ajuns în schimb la azil
Mr. Pink a venit în relația cu Monica, nu numai cu miliardele de dolari, ci și cu un fiu

După ce câțiva ani de zile a defilat în mașini de lux, cu femei frumoase la braț și petreceri pline de opulență, astăzi Irinel Columbeanu a ajuns la azil. De cealaltă parte, Monica Gabor trăiește luxos, alături de soțul ei, Mr. Pink. Recent, însă, s-a aflat ce avere fabuloasă are Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu, de la lux, la azil, mai liniștit

Imediat după Revoluția din Decembrie 89, apărea Irinel Columbeanu, fiul unui fost important om de afaceri care i-a lăsat pe mână o aafacere și o avere considerabilă.

Citește și: Irina Columbeanu își dezamăgește tatăl? Decizia luată de fiica Monicăi Gabor după internarea lui Irinel Columbeanu la un azil

Milionarul intra în atenția presei de cancan prin petrecerile luxoase pe care le dădea în vila sa din Snagov, mașinile de mii de dolari cu care se afișa, iar ulterior cu mariajul său cu tânăra Monica Gabor.

Se pare că relația dintre cei doi nu a mers, așa cum posibil spera Irinel Columbeanu, așa că luau decizia de a divorța, dar nu fără scandal și paparazzi. După divorț, fosta sa soție, și cu fiica lor, irinuca, lua decizia de a pleca din țară, tocmai dincolo de ocean, în SUA.

Ce avere fabuloasă are Ms. Pink, soțul Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu a ajuns în schimb la azil

Nuntă: Irinel Columbeanu & Monica Gabor

Rămas singur, viața lui Irinel Columbeanu avea să se schimbe total, cu datorii la bănci și fără afaceri, ajungând din milionar un simplu cetățean, dar nu fără probleme.

În încercarea sa de a-și reveni, Irine Columbeanu a tot încercat marea cu degetul, dar se pare că a avut doar ghinioane, culminând și cu un incendiu la vila din Snagov.

Vezi și: Irinel Columbeanu a plâns la azil. Câți bani i-a trimis Irinuca, fiica lui. Ajunsese să nu aibă din ce să achite cazarea

Deși a scos deja o carte, în care-și povestește tinerețea și nu numai, veniturile lui Irinel Columbeanu nu au mai revenit niciodată la ce au fost, iar în urmă cu două săptămâni lua decizia de a se retrage la un azil, de fapt, locul unde celebrul său tată avea să-și petreacă ultimele zile din viață:

”Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum.

M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni.

Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, declara zilele acestea fostul milionar.

Monica Gabor și aventura americană

După divorțul cu cântec de fostul milionar, și fără a avea o perspectivă reală în România, frumoasa Monica Gabor lua decizia de a pleca din țară.

Ajunsă în SUA, la o scurtă perioadă de timp avea să-l cunoască pe cel pe care toată lumea îl știe de ”Mr.Pink”, un om de afaceri de origine chineză, de care Monica s-ar fi îndrăgostit nebunește.

Află despre: Dezvăluiri despre comportamentul lui Mr. Pink faţă de el. Ce a făcut Monica Gabor când a vizitat-o, în America EXCLUSIV

Dar, având un copil, pe Irinuca, care avea să facă o perioadă naveta între SUA și România, pentru a sta cu tatăl său, inclusiv Mr. Pink lua decizia de a-și însoți de câteva ori partenera în România.

Ce avere fabuloasă are Ms. Pink, soțul Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu a ajuns în schimb la azil

Monica Gabor, la prima plecare în SUA

Astăzi, cei doi sunt căsătoriți, având un mariaj bun, sau cel puțin așa dă de înțeles frumoasa Monica Gabor. Dincolo de ocean, se pare că Monica Gabor și-ar fi găsit liniștea sufletească, dar și cea materială, alături de actualul soț, Mr.Pink.

Vezi și: Cu ce se ocupă Monica Gabor în America, de fapt. Meseria e surprinzătoare, nu ţi-o închipui aşa

De mai bine de 10 ani, de când locuiește în SUA, Monica Gabor a avut noroc atunci când i-a apărut în viața ei acest misterios personaj, Mr. Pink, despre care se știe că este extrem de bogat, iar afacerile pe care le deține îi merg foarte bine.

Cine este și ce avere fabuloasă are Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor

Pe numele său real, Lhamo Poe Qui Ying Wangsuo, soțul Monicăi Columbeanu are o companie de succes, sau așa declara Monica într-un interviu, iar afacerea cu băuturi energizante pe care acesta o deține, este de fapt, o investiție de peste 100 de milioane de dolari, iar cifra sa de afaceri a ajuns la câteva miliarde de dolari.

Află despre: Monica Gabor, imagine emoţionantă alături de Irina Columbeanu. Vedeta e o mamă implicată

Mr. Pink este născut în China, mai exact în provincia Qinghai, iar presa chineză și chiar cea internațională îl mai citează, spunând despre acesta că ar fi Reîncarnarea lui Budha, iar astăzi este una din figurile binecunoscute dincolo de ocean, datorită succesului în afaceri.

Ce avere fabuloasă are Ms. Pink, soțul Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu a ajuns în schimb la azil

Mr.Pink, Irinuca și MOnica Gabor

Mr. Pink a venit în relația cu Monica, nu numai cu miliardele de dolari, ci și cu un fiu, Anthony, dar pe care noua parteneră a afaceristului spune că-l iubește ca pe fiica ei, Irinuca.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Orașul în care Primăria transformă o baltă în parc cu 20 de milioane de euro. Urmează exproprierile!
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro