Ce avere fabuloasă a strâns Rihanna până la 32 de ani. Cântăreața se află în topul celor mai bogați artiști din Marea Britanie

The Sunday Times publică anual un clasament al celor mai bogați muzicieni din Marea Britanie, iar un nume a făcut furori: Rihanna. Celebra cântăreață pop, s-a clasat pe primele locuri. La cât se ridică averea artistei, și cine se poziționează în capul listei cu cei mai bine plătiți cântăreți, în următoarele paragrafe.

Ce avere fabuloasă a strâns Rihanna

Sunday Times Rich List a fost făcută publică săptămâna aceasta, iar, potrivit acesteia, Rihanna este una dintre cele mai bine remunerate artiste din Marea Britanie, cu o avere estimată la 468 de milioane de lire sterline, adică 521 de milioane de euro.

Potrivit clasamentului întocmit de The Sunday Times, celebra cântăreață de 32 de ani a devansat nume precum Elton John şi Mick Jagger, poziționându-se pe locul trei. Primul loc i-a revenit lui Andrew Lloyd Webber, urmat de fostul membru al trupei The Beatles, Paul McCartney, a căror averi se ridica la sume identice, și anume: 800 de milioane de lire, adică 893 milioane de euro.

Întorcându-ne la Rihanna (al cărei nume complet este Robyn Rihanna Fenty), câștigurile sale mari se datorează în mare parte firmei sale de produse cosmetice Fenty Beauty, unde are o participare de 15%, cu acţiuni estimate la 351 milioane de lire sterline, mai precis, 391 milioane de euro.

Superstarul trăiește în Londra, fiind originară din Barbados (Caraibe), iar numele său reprezintă o excepţie în acest clasament al celor mai bogaţi muzicieni britanici, care au devenit celebri, majoritatea lor, în anii 60-70. Toate acestea în contextul în care, cântăreața nu a mai lansat niciun album din 2016.

„Ne-a luat pe toți prin surprindere“

„Într-un fel ne-a luat pe toţi prin surprindere“, a mărturisit Robert Watts, cel care întocmește lista anuală a averii artiştilor pentru publicaţia britanică menţionată anterior. În completare, acesta a spus că „până vara trecută, puțină lume știa că ea locuiește în Marea Britanie. Acum, ea este prima muziciană ce are titlul de miliardară în UK“.

Rihanna, pe locul trei în topul celor mai bogaţi muzicieni britanici
Rihanna, pe locul trei în topul celor mai bogaţi muzicieni britanici

Rihanna a devenit cea mai bogată artistă feminină, nu doar din Marea Britanie ci la nivel global, depășind nume precum Madonna, Celine Dion şi Beyonce, potrivit BBC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI