Ce avere colosală are Tristan Tate, de fapt. Bianca Drăgușanu clar nu umblă cu săraci

Ce avere colosală are Tristan Tate, de fapt. Bianca Drăgușanu clar nu umblă cu săraci
Ce avere are Tristan Tate, fostul iubit al Biancai Dragusanu

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Dragușanu, cel cu care frumoasa blondină a avut o relație înainte de a se căsători cu Alex Bodi, a decis să arate tuturor că are o avere considerabilă. Acesta vrea să dovedească că nu este un ”milionar de carton”, așa cum se mai spune despre alte personaje din showbiz.

Ce avere colosală are Tristan Tate, de fapt

Mai precis, Tristan Tate a decis să facă publice costurile unor lucruri din averea lui, dar și a fratelui său, el dovedind astfel, că, spre deosebire de alte personaje mondene cunoscute, ei chiar își permit să cheltuiască milioane de euro pentru capriciile lor.

Frații Tate sunt pasionați de mașini sport, extrem de puternice. Ei au în garaj mai bine de 10 bolizi și se laudă adesea cu averea pe care au reușit să o facă din studiourile de videochat și alte asemenea afaceri din domeniul online. De curând, Tristan Tate a publicat facturile cu care a plătit două dintre mașinile de vis pe care le are. Astfel, dacă pentru un McLaren 765LT a dat ”modica” sumă de 358.376,65 euro, pentru bolidul la care visa de mult timp, un Bugatti Chiron a dat din conturile familiei nu mai puțin de 3,48 milioane de euro. De altfel mașina pe care a plătit o asemenea sumă nu a intrat, încă, în posesia fraților Tate, ei având de așteptat câteva luni între plata propriu-zisă și livrarea mașinii considerată a fi cea mai scumpă din lume.

Dar acestea sunt doar 2 dintre mașinile din averea fraților Tate, ei lăudându-se și cu alți bolizi ale căror prețuri variază între 80.000 de euro și câteva sute de mii, total averii lor, pe patru roți, depășind 4,5 milioane de euro.

Tristan Tate și despărțirea cu scandal de Bianca Drăgușanu

“Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, spunea Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro, în anul 2018, iar prietenele ei se înghesuiau să spună amănunte picante despre despățirea lor.

“Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI