Bianca Drăgușanu are iubit nou? Cu ce bărbățel bunicel a fost suprinsă în public

Bianca Drăgușanu are iubit nou? Cu ce bărbățel bunicel a fost suprinsă în public
Bianca Drăgușanu, surprinsă în public alături de un alt bărbat

Bianca Drăgușanu l-a uitat deja pe Alex Bodi şi are un iubit nou?! Vedeta a fost surprinsă în public în ipostaze apropiate cu un bărbat misterios.

Întâlnire romantică la ceas de seară

Dacă este să ne luăm după ultimele postari de pe Instagram, dar şi după fotografiile realizate de paparazzii de la SpyNews, Bianca Drăgușanu l-a dat deja uitării pe Alex Bodi. Frumoasa blondină a fost surprinsă la o întâlnire în patru la un restaurant cunoscut din Bucureşti, iar gesturile apropiate pe care le-a avut cu bărbatul misterios au dat-o de gol. Cei doi au stat unul lângă altul pe tot parcursul cinei, au râs şi s-au ţinut în braţe.

La finalul serii, au mers împreună spre parcare iar înainte de a se urca în maşină, aceştia s-au îmbrăţişat îndelung, cu părere de rău că sunt nevoiţi să se despartă. A doua zi, Bianca a postat, pe contul său de Instagram, o imagine cu un buchet uriaş de trandafiri albi. Cel mai probabil, bărbatul este cel care i-a trimis divei frumoasele flori.

Relaţia cu Alex Bodi, una toxică

Dacă în vara anului 2019, Alex Bodi şi Bianca Drăgușanu se căsătoreau civil, la doar câteva luni de la frumosul eveniment, cei doi divorţau cu mare scandal. Motivul ar fi fost faptul că afaceristul din Mediaş a fost, în repetate rânduri, violent cu soţia sa.

“Au fost patru episoade de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat apropiați ai Biancăi Drăgușanu, la finalul anului trecut.

Cei doi s-au împăcat, însă, în urmă cu doar două luni, blondina apărea vânată şi umflată. Aceasta ar fi fost torturată ore în şir de Bodi. Despărţirea finală a venit la scurt timp după acest episod neplăcut. Bărbatul este acum în arest, fiind acuzat de trafic de persoane şi proxenetism. Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.