Ce avere are Toni Iuruc, soţul Simonei Halep. Cum a făcut milioane de euro fără prea mult efort

Ce avere are Toni Iuruc, soţul Simonei Halep. Cum a făcut milioane de euro fără prea mult efort
Anul 2020 i-au afectat veniturile și lui Toni Iuruc

Toni Iuruc a intrat în atenţia presei, odată cu relaţia sa cu Simona Halep. De ieri, Toni a devenit oficial soţul celebrei tenisemene românce. Înainte de a o fi cunoscut pe Simona, Toni a mai fost căsătorit de două ori. În afară de asta, surse apropiate spun că acesta ar avea o avere considerabilă.

Toni Iuruc un antreprenor de succes

Ajuns la 41 de ani, Toni Iuruc se poate numi un bărbat fericit, mai ales după proaspătul eveniment de ieri. Într-un cadru restrâns Simona Halep și Toni Iuruc, de ieri, sunt oficial soț și soție. În această relație Toni a venit totuși cu o avere considerabilă, dacă ținem cont de ceea ce spun apropiații acestuia.

De cîțiva ani buni Toni Iuruc activează în domeniul imobiliarelor, ca antreprenor. Acesta deține mai multe imobile date spre închiriere, sub forma de birouri, sau chiar spații de locuit. Averea acestuia, nu se știe o sumă exactă, dar ar ajunge la câteva milioane bune de euro.

Așa cum redacția Playtech relata recent, într-un alt articol, Toni Iuruc a fost ajutat în majoritatea afacerilor sale de mama sa, Genica Iuruc.

Cei doi dețin unul din cele mai exclusiviste imobile în zona Grădinii Botanice din Capitală. În cazul aceluiași imobil, Genica Iuruc cerea anul trecut autorizație de la primărie pentru extinderea acestuia cu încă un etaj, destinat birourilor.

În afară de afacerile cu imobiliare, Toni Iuruc este și un pasionat al mașinilor de lux. Numărul exact, și în această situație, nu se știe exact, dar valoarea bolizilor de lux se ridică la alte câteva sute de mii de euro.

Proaspătul mire deține, conform apropiaților, un Mercedes S500, al cărui preţ este de 150.000 de euro.

Toni a devenit bărbat însurat

Dacă până acum Simona și Toni doar au vorbit despre căsătorie, ieri au făcut pasul cel mare. Într-un cadru restrâns, fără ca aproape nimeni să știe, cei doi s-au decis să se căsătorească.

Fericitul moment a avut loc la vila lor din Izvorani, alături de familie și doar câțiva prieteni apropiați. Cei apropiați spun că decizia a venit după ce, în urmă cu doar o săptămână Toni Iuruc i-ar fi cerut mâna celebrei sportive.

Nașul de cununie al celor doi a fost nimeni altul, decât Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli. Dani Caramihail este vărul proaspătului însurățel, Toni Iuruc.

Petrecerea a ținut până spre seară, iar rudele celor doi și prietenii s-u bucurat de fericitul moment. Mai rămâne să vedem când vor anunța un alt fericit moment, cel ar sarcinii, având în vedere că Simona a tot declarat că-și dorește un copil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI