Ce avere are Sofia Vicoveanca. A strâns mulți bani în peste 60 de ani de carieră, unde locuiește artista

Ce avere are Sofia Vicoveanca. A strâns mulți bani în peste 60 de ani de carieră, unde locuiește artista
Unde locuieste interpreta

Sofia Vicoveanca are o carieră impresionantă. Artista are în spate 62 de ani de activitate, iar în acest timp a strâns o avere considerabilă.

Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani

Sofia Vicoveanca împlinește astăzi 80 de ani. Este una dintre cele mai iubite și mai mari artiste ale muzicii populare românești.

Vedeta a muncit încă de la vârste fragede și copilăria ei a fost presărată cu lipsuri. Acu a ajuns un nume mare în România, dar nu a uitat de unde a plecat și chiar își amintește despre gustul ciocolatei din copilărie, un dulce pe care îl mânca foarte rar.

„Stăteam ore în șir să ling acea ciocolată. Mi s-au trimis, ulterior, ciocolate din America, din Elveția, de oriunde, dar n-am regăsit nicăieri acel gust al copilăriei”, a povestit artista.

Nu a avut deloc o viață ușoară. În urmă cu 20 de ani, Sofia Vicoveanca și-a pierdut soțul și nu și-a mai refăcut viața de atunci.

”Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ”își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă”, știa să mă ajute și să mă sfătuiască.”, a spus Sofia Vicoveanca despre soțul său.

Ce avere are interpreta

Vedeta duce o viață liniștită în Suceava și locuiește într-un apartament cu patru camere. Apartamentul este foarte cochet și a adunat în el multe lucruri dragi și care să îi amintească de locurile unde a fost.

În plus, una dintre camere este destinată costumelor populare, a obiectelor tradiționale și a icoanelor.

Locuința este în centrul orașului și valorează în jur de 60.000 de euro.

Pe lângă asta, Sofia Vicoveanca mai are o casă cu grădină imensă în localitatea natală din Bucovina. Aici vine când vrea să se relaxeze, dar fiind singură preferă să locuiască în apartamentul ei.

Cât cere pentru o cântare

Sofia Vicoveanca cere în jur de 1.200-1.500 de euro pentru a cânta la un eveniment.

Suma este una modestă, având în vedere că este una dintre cele mai renumite artiste de muzică populară de la noi din țară.

„Munca aduce foarte multă bucurie, nimic nu-ți pică din cer, nimeni nu-ți dă. Dacă nu muncești, nu ai! (…) Nu m-am gândit niciodată să fiu solistă, dar la examenul pentru început de stagiune eu am cântat un cântec popular. Juriul a decis că-i musai să cânt de-atunci încolo muzică populară”, a povestit ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI