De ce este Sofia Vicoveanca singură de 20 de ani, de fapt. Mesajul emoționant transmis de artistă

De ce este Sofia Vicoveanca singură de 20 de ani, de fapt. Mesajul emoționant transmis de artistă
De ce este Sofia Vicoveanca singura de 20 de ani

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Deși a fost mereu înconjurată de familie, prieteni și milioane de fani din toate colțurile țării, artista este singură de mai bine de 20 de ani. De ce nu s-a mai recăsătorit vedeta, după ce a rămas văduvă acum 20 de ani.

Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu s-a recăsătorit de 20 de ani

Vocea ei inconfundabilă a alinat sufletele a milioane de români de-a lungul decadelor. Cu toate acestea, Sofia Vicoveanca simte că jumătate din inima ei s-a dus odată cu fostul ei soț, bărbatul care a fost marea iubire a vieții sale și care a murit mult prea devreme.

Deși a rămas văduvă acum aproape 20 de ani, marea doamnă a folclorului românesc nu a îndrăznit să iubească din nou și a preferat să nu se mai căsătorească. La aproape 79 de ani, Sofia Vicoveanca, supranumită „Privighetoarea Bucovinei” se bucură de viață și de vârsta care, pentru ea, reprezintă doar un număr.

„Soțul meu a fost un ziarist bucureșteam, care venise într-o delegație la Suceava, și așa ne-am cunoscut. El mi-a dirijat lectura, el a fost omul pe umărul căruia am plâns. Unde mai găsesc eu așa ceva? Vreau să se înțeleagă: n-am cutezat, chiar dacă au fost solicitări.

Eu nu am impresar, eu îmi stabilesc cântările. În perioada asta sunt solicitată pentru evenimente private. M-am vaccinat, pentru că trăiesc printre oameni. Până la urmă, Domnul hotărăște când vii pe lume, și când pleci”, a declarat Sofia Vicoveanca, exclusiv pentru ciao.ro.

Sofia Vicoveanca ține legătura cu fanii ei pe rețelele sociale

Ca orice artist modern, Sofia Vicoveanca este la curent cu cele mai noi trenduri în materie de social media. Cântăreața de muzică populară s-a adaptat vremurilor și mărturisește că este foarte activă pe pagina sa oficială de Facebook, unde-și ține admiratorii la curent cu tot ce se petrece în viața ei.

„Facebook-ul îmi ocupă multă timp, pentru că mă apropie de oameni. De exemplu, în urmă cu ceva timp, o femeie care lucrează în străinătate mi-a scris: ”când nu sunteți pe Facebook mă gândesc că ați pățit ceva. Zilnic postez, ca să arăt că sunt pe picioare.

Un cântec, o urare.. pe sufletul oamenilor care mă urmăresc. De multe ori amarul vieții lor îmi fură somnul, pentru că mulți lucrează în străinătate, și mă rog pentru starea lor. Slavă cerului, încă nu vorbesc singură, deși sunt văduvă de 20 de ani”, a completat Sofia Vicoveanca pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe