Ce avere are Gabi Bădălău, de fapt. Vești extrem de proaste pentru Bianca Drăgușanu

Ce avere are Gabi Bădălău, de fapt. Vești extrem de proaste pentru Bianca Drăgușanu
Ce avere are Gabi Badalau, de fapt

S-au plimbat peste tot, au fost în cele mai luxoase vacanțe, iar fanii Biancăi Drăgușanu se întreabă de unde provin veniturile fabuloase ale lui Gabi Bădălău. Câți bani câștigă, de fapt, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu și care este proveniența lor.

Ce avere are Gabi Bădălău, de fapt

Gabi Bădălău este pe val. Când s-a cuplat cu frumoasa Bianca Drăgușanu, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a revenit în lumina reflectoarelor și acum toți ochii din mass-media sunt pe el. Relația dintre omul de afaceri și faimosul designer este una destul de intensă și tumultoasă, ca toate iubirile din viața fostei asistente TV.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost în multe vacanțe luxoase, începând cu cea din Maldive unde Bianca s-a dus pentru a petrece timp singură cu cel care urma să-i devină iubit. Pentru că mulți dintre fanii designerului s-au întrebat ce avere colosală are Gabi Bădălău pentru a-și permite un stil de viață excentric, surpriza a venit ca un fulger. Se pare că tatăl copiilor artistei Claudia Pătrășcanu trăiește de pe urma averii tatălui său, baronul PSD Niculae Bădălău. Cu alte cuvinte, Gabi Bădălău este întreținut de către părinții săi.

Familia senatorului are o avere impresionantă. Conform ultimei declarații de avere a lui Niculae Bădălău, politicianul și soția sa, Rodica, dețin o casă de locuit de 863 mp în Bolintin Vale și una de vacanță, de 441 mp, în Ogrezeni, Giurgiu. De asemenea, senatorul e proprietarul mai multor terenuri, are o motocicletă Yamaha, bijuterii din aur alb și galben și diamante în valore de 25.000 de euro și tablouri în valoare de 12.000 de euro.

S-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău?

Chiar dacă blondina a anunțat acum ceva timp că s-a despărțit de Gabi Bădălău, se pare că Bianca Drăgușanu și afaceristul încă păstrează legătura. Întrebată într-un interviu care este statutul său amoros, designerul nu a vrut să comenteze acest lucru, declarând că nu datorează nimănui nicio explicație și va spune doar atunci când va ajunge din nou în fața altarului:

„Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun”, a declarat Bianca Drăgușanu, invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Deși a dat de înțeles că neoficial ar putea exista o prezență masculină în viața ei, Bianca Drăgușanu a declarat, în mai multe rânduri, că momentan se concentrează pe carieră și pe creșterea fetiței sale Sofia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI