Elena Băsescu are un nou loc de muncă. Ce face fata fostului președinte, din acest moment

Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu?

Elena Băsescu se reinventează pe toate planurile de câțiva ani buni. Cu ce se ocupă acum fiica fostului președinte al României? Fanii acesteia nu se așteptau la o astfel de decizie.

Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu?

Fanii Elenei Băsescu au putut să o vadă de câțiva ani buni într-o continuă schimbare. Aceasta a făcut modificări drastice atât în privința stilului vestimentar, cât și în viața personală. Acum însă a venit rândul părții profesionale. După ce a șocat pe toată lumea cu apariția la emisiunea Masked Singer România, acum revine în atenția tuturor cu o nouă veste. Fiica fostului președinte al României și-a dat demisia de la Camera de Comerț și Industrie și s-a angajat la Camera Deputaților pe postul de consilier. După ce a revenit din concediu post-natal, Elena a decis să nu se mai întoarcă la vechiul loc de muncă. Aceasta lucra la Camera de Comerț din 2016, unde fusese încadrată inițial cu un salariu de 3.000 de lei/lună.

De asemenea, vine cu planuri mari pentru viitor – candidează în această iarnă la alegerile parlamentare pentru un post de deputat. Cea mai importantă experiență politică a Elenei s-a consumat în perioada 2009-2014, atunci când fiica lui Traian Băsescu a fost europarlamentar al României. EBA câștiga atunci un salariu de 6.000 de euro/lună. La acea vreme, ea și fostul soț (Bogdan Ionescu) aveau în conturi comune aproximativ 460.000 de euro, bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro și tablouri de 10.000 de euro.

Elena Băsescu, schimbări pe bandă rulantă. Cu ce se ocupă acum fiica fostului președinte al României?
Elena Băsescu, schimbări pe bandă rulantă. Cu ce se ocupă acum fiica fostului președinte al României?

Uumilință supremă pentru EBA

Consilierilor PMP li s-a interzis la Constanța să aibă un invitat în sală la momentul depunerii jurământului, în contextul în care fiica cea mică a fostului președinte al României era invitatul. Aceasta se va afla pe liste la alegerile parlamentare la Partidul Mișcarea Populară Constanța.

„Sunt consternată de atitudinea noii conduceri a Consiliului Județean Constanța și a reprezentanților prefecturii care au decis că PMP este singurul partid care nu are voie să aibă un invitat (mai ales că se numește Elena Băsescu), la investirea consilierilor județeni aleși pe 27 septembrie. Asta mai ales în condițiile în care PNL și PMP au un protocol național semnat între președinții celor două partide, validat și de forurile de conducere ale formațiunilor politice, prin care se angajează să colaboreze acolo unde este posibil. Pare că unii au rămas blocați ca soldații japonezi în tranșee și n-au aflat încă faptul că alegerile locale au trecut. Este o chestiune de respect: nu așa se construiește un parteneriat politic bazat pe încredere”
Elena Băsescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI