Elena Băsescu, umilită în prima zi de campanie electorală la Constanța. Ce i-a făcut Poliția

Elena Băsescu, umilită în prima zi de campanie electorală la Constanța. Ce i-a făcut Poliția
Ce a patit Elena Basescu in prima zi de campanie electorala

Chiar în prima zi de campanie electorală, Elena Băsescu a fost amnedată de către echipajele Poliției Locale, în Constanța. Astfel, candidata PMP la Camera Deputaților își parcase BMW-ul într-o stație de autobuz, neregulamentar.

Elena Băsescu, umilită în prima zi de campanie electorală la Constanța

De menționat este că Elena Băsescu se află la Constanţa în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în care aceasta candidează din partea PMP pe locul 1 la Camera Deputaţilor.  Însă chiar în prima zi de campanie, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a comis o ilegalitate, parcându-și BMW-ul X6 de 90.000 euro într-o staţie de autobuz din Piaţa Tomis 3, care este aflată nu departe de locul unde locuieşte, în apartamentul vechi al familiei.

De altfel, maşina a fost ridicată de platforma auto care a fost chemată de Poliţia Locală şi a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei, acolo de unde proprietarii îşi pot recupera autovehiculul, contra unei sume considerabile, asta pe lângă punctele de penalizare date de Poliţia Rutieră.

„Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean“, au spus reprezentanţi ai Primăriei Constanţa.

Elena Băsescu a povestit și ea tot ce s-a întâmplat, pe Facebook

”Azi-noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

De altfel, menționăm că pentru a-şi primi maşina înapoi, un constănţean trebuie să plătească 570 lei operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman, și în plus 580 lei la Poliţia Locală (plătibili în 24 ore cu reducere 50%), asta însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto.