Ce avere are, de fapt, Florin Pastramă. Care este planul de rezervă, dacă rămâne fără bani

Florin Pastramă are planuri chiar și pentru zilele negre, dacă ar fi să rămână fără bani. Soțul lui Brigitte Sfăt este o fire optimistă, de aceea și-a imaginat deja alte câteva metode prin care cuplul ar putea avea de câștigat financiar. Chiar bruneta a fost cea care a oferit mai multe detalii, în legătură cu averea deținută, la o emisiune de pe Antena 1.

Ce avere are, de fapt, Florin Pastramă?

Chiar și-n caz de ghinion, Florin Pastramă și Brigitte au un plan de rezervă. Cei doi vor să se facă patroni de shaormerie, deși în prezent își permit să trăiască în lux. Soțul ei deține, practic, o comoară imobiliară, pentru că are nu mai puțin de șapte case într-un cartier rezidențial din București, potrivit celor de la spynews.ro.

Ce avere are, de fapt, Florin Pastramă. Care este planul de rezervă, dacă rămâne fără bani
Florin Pastramă are planuri și facă rămâne fără bani, deși deține o avere substanțială

Care este planul de rezervă, dacă rămâne fără bani

„Deschidem o shaormerie în Colentina, colț cu Fundeni. Avem, adică nu eu, el, are șapte case. Are un cartier rezidențial, eu nu l-am ajutat foarte mult acolo că el se pricepe mai bine la construcții. Dacă vindem o casă, cred că trăim vreo două, trei luni din banii ăștia. Eu sunt mai cheltuitoare.”, a povestit Brigitte Pastramă, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Soțul brunetei a completat cu faptul că poate oricând să vândă una dintre locuințele deținute, precizând și că prețul de pornire ar fi cel de 80 de mii de euro.

„Vând o casă începând cu suma de 80.000 de euro. Casa are 150 de mp, parter și etaj.”, a mărturisit Florin Pastramă.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au apropiat în cadrul emisiunii Ferma Vedetelor, de pe PROTV. Povestea de dragoste dintre cei doi a evoluat foarte repede și la scurt timp au anunțat, în mod oficial, că formează un cuplu. Odată cu încheierea show-ului de televiziune, cei doi au hotărât să își unească destinele și s-au căsătorit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI