Brigitte Sfăt a răbufnit, după ce fanii au râs de pozele ei din vacanță. Ce replică le-a dat bruneta: “suflet frustrat”

Brigitte Sfăt a răbufnit, după ce fanii au râs de pozele ei din vacanță. Ce replică le-a dat bruneta: “suflet frustrat”
Brigitte Sfăt a răbufnit, după ce fanii au râs de pozele ei din vacanță. Ce replică le-a dat bruneta

Înainte de venirea noului an, cuplul format din Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a dat o fugă până în Bali, acolo unde se află și în prezent. Nu tocmai un influencer, dar o persoană publică ce dorește să își țină fanii la curent, bruneta a postat mai multe imagini din călătoria sa exotică. Fanii au râs de amintirile sale, apoi și-au făcut loc numai replici acide. Cum le-a răspuns fosta soție a lui Ilie Năstase?

Brigitte Sfăt a răbufnit, după ce fanii au râs de pozele ei din vacanță

Dubai, Turcia, desținații în care Brigitte și Pastramă au fost împreună și s-au relaxat până acum, dar niciuna ca cea pe care au ales-o pentru Revelion. Fără copii și griji, cei doi au ”fugit” din România la căldură, în Bali. Brigitte vrea să se bucure de plajă și de masajul balinez, în special pentru că a avut o perioadă extrem de obositoare din cauza unor achiziții imobiliare, dar și a unor spații pe care le-a renovat, pentru a le transforma în afaceri proprii.

Astfel, pentru că munca e munca și relaxarea e relaxare, cei doi au pus stop tuturor lucrurilor pe care le au de făcut, iar două săptămâni s-au dat dispăruți. Din călătoria ei, Brigitte a ales să facă publice câteva imagini. Îmbrăcați precum localnicii, Pastramă și bruneta păreau degajați și dornici de noi aventuri, însă fanii le-au stricat distracția.

Ce replică le-a dat bruneta?

Întrebată de un internaut dacă nu putea merge la plajă și fără geantă, crezând că este o aroganță pe care o face, Brigitte i-a dat un răspuns ascuțit. „Suflet frustrat, nu faci plajă când vizitezi temple. Îmi pare mie sau acest coment inspiră ceva cu tentă de invidie. Îți urez pace în sufle și iubește pe cei din jur”, i-a răspuns Brigitte fanului său.

Brigitte Sfăt a răbufnit, după ce fanii au râs de pozele ei din vacanță. Ce replică le-a dat bruneta: “suflet frustrat”
Brigitte Sfăt a răbufnit

Cât despre ce s-a mai întâmplat în viața vedetei în ultima perioadă, din punct de vedere profesional, aceasta pare că a tras lozul ce mare. Anul 2019 clar a fost unul dintre cele mai bune pentru Brigitte, reușind chiar pe final de an să mai tragă o sfoară pentru o nouă afacere. Brigitte dorește să deschidă o shaormerie, afacere profitabilă în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI