Ce avere are Andreea Bălan! Câți bani câștigă la un singur concert

Ce avere are Andreea Bălan?

Andreea Bălan trăiește și acum din economii și diverse promovări, din cauza crizei sanitare care a pus pe pauză evenimentele sale. Mulți s-au întrebat cum a reușit să treacă cu bine peste această perioadă. Ei bine…artista avea puse la saltea sume frumușele. Cât câștigă la un singur concert?

Andreea Bălan, sumă exorbitantă pentru un singur concert

Andreea Bălan se numără printre cele mai bine plătite artiste de la noi, mai ales de câțiva ani buni de când a decis să-și ia o echipă mare alături de ea la evenimente. Spectacolele ei se deosebesc de ale altor cântăreți, pentru că reușesc să fure privirile fanilor cu fel și fel de mișcări și costume spectaculoase. Andreea a avut o ascensiune frumoasă în lumea muzicii, iar deși despărțirea trupei Andre i-ar fi putut aduce sfârșitul, nu a făcut-o.

Trupa fetelor a fost desemnată ca fiind ”Cea mai bună trupă pentru adolescenți” în revista Bravo din acea vreme. Formația a fost recompensată cu patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare vândute. De atunci, blondina și-a promis că nu va lăsa succesul să dispară, așa că l-a menținut.

Ce avere are Andreea Bălan?
Ce avere are Andreea Bălan?

Ce avere are artista?

Tarifele acesteia au crescut treptat după participarea la Dansez pentru Tine și după înființarea trupei de balet care o acompaniază peste tot. În noaptea de Revelion, Andreea a primit pentru un recital în Piața Constituției suma de 17.000 de euro. Pentru un concert la Balul Bobocilor Antonescu și Bălan au cântat pentru 5.000 de euro, iar după ce a devenit mamă pentru a doua oară tariful ar fi început să crească.

Acum, așteaptă cu nerăbdare reluarea activității sale. Între timp, se bucură de liniștea din sânul familiei, alături de cele două fetițe și mama ei. După divorțul de Burcea, artista va rămâne cu casa în valoare de jumătate de milion de euro, un apartament de 100 de mii de euro, dar și o altă locuință cu o valoare estimată la 90 de mii de euro. La toate acestea se adaugă trei mașini de lux și bijuterii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI