Ce au scris în biletul de adio cei doi părinți care s-au sinucis în aceeași zi în care le-a murit copilul. Tulburător

Doi părinți s-au sinucis în aceeași zi în care copilul lor a murit din cauza cancerului

Doi părinți care s-au sinucis în aceeași zi în care copilul lor a murit din cauza cancerului au lăsat o scrisoare de adio sfâșietoare. Aceștia au dat de înțeles că plănuiseră de mai demult să se sinucidă în cazul în care fiul lor pierdea lupta cu viața.

Doi părinți s-au sinucis în aceeași zi în care copilul lor a murit din cauza cancerului

Cristian a fost diagnosticat cu cancer când avea doar doi anișori, iar părinții lui au renunțat la tot ce au avut și au luptat împreună pentru ca micuțul să fie salvat.

„Am simțit că vreau să mor chiar în momentul acela, totul în jurul nostru se năruie, nu se poate reda în cuvinte, ce simt o mamă și un tată la aflarea unei asemenea vești îngrozitoare, despre propriul lor copilaș, dulce, care nu împlinise, încă nici măcar 3 anișori”, a scris la un moment dat mama micuțului pe un blog.

Copilul a urmat o serie de tratamente și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale în străinătate. Din nefericire, tumora nu a putut fi îndepărtată. Părinții au luat băiețelul și s-au întors în apartamentul din Constanța în momentul în care medicii le-au spus că nu mai pot face nimic pentru a salva viața micuțului, iar Cristian s-a stins din viață, la vârsta de doar 10 ani.

Cu doar trei zile înainte ca băiatul să moară, părinții lui au scris o scrisoare de adio de 13 pagini, în care au explicat drama prin care au trecut în ultimii ani și și-au cerut iertare pentru gestul pe care aveau să îl comită. Cei doi și-au pus capăt zilelor după ce Cristian a încetat din viață.

„Dacă el moare, murim și noi”, au scris părinții lui Cristian în scrisoarea de adio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI