Nicole Gibbs, diagnosticată cu cancer. Ce a făcut adversara Simonei Halep când a aflat vestea

Nicole Gibbs a revenit pe teren, după ce a fost diagnosticată cu cancer și s-a vindecat

Adversara Simonei Halep (locul 4 WTA) din turul 1 la US Open, Nicole Gibbs (locul 135 WTA), a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 4 luni. Sportiva din Statele Unite ale Americii anuța la acea vreme că nu va putea participa la Roland Garros, urmând să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

Nicole Gibbs a revenit pe teren, după ce a fost diagnosticată cu cancer și s-a vindecat

Nicole Gibbs a aflat că are cancer în urma unui control la stomatolog. Medicul care a consultat-o a descoperit că sportiva are o excrescență, iar ulterior biopsia a arătat că suferă de o formă rară de cancer al glandelor salivare. Înainte de operație, chirurgul era optimist de șansele de reușită ale intervenției.

În luna mai, Nicole Gibbs anunța pe contul de Twitter că s-a operat, iar intervenția chirurgicală a fost un succes. Ulterior, adversara Simonei Halep la US Open a revenit cu un mesaj pe Facebook.

„Au trecut 14 zile de la ultima mea masă adevărată şi aştept cu nerăbdare să pot mânca din nou. Mi-a spus că deşi lucrurile nu sunt perfecte acum trebuie să sărbătorim victoriile de-a lungul drumului. Şi să nu mai ai cancer este una foarte mare. Aşa că sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul, vom ajunge la capăt la un moment dat”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Nicole Gibbs nu a ratat doar Roland Garros în 2019. Locul 135 WTA a ratat și Wimbledon, preferând să revină pe teren abia la turneul ITF de la Honolulu, unde a fost învinsă în finală. A jucat apoi la Toronto și Vancouver.

Deși a fost învinsă de Shuai Peng în ultimul tur al calificărilor, Nicole Gibbs a ajuns pe tabloul principal de la US Open în calitate de lucky loser. Sportiva din SUA o va întâlni pe Simona Halep în primul tur, într-o partidă programată după ora 20:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI